Прочитај ми чланак

ДА ЛИ ИХ ПРЕПОЗНАЈЕТЕ? Потрага за насилницима који су брутално изболи младића у Нишу (Видео)

0

napad-nis_ff

Саша Станковић, рођени брат Стефана Станковића (23) из Ниша који је брутално избоден 22. новембра пола часа иза поноћи на Булевару др Зорана Ђинђића у Нишу, објавио је на Јутјубу видео снимак тројице младића за које се сумња да су нападачи.

Он је апеловао на грађане да пријаве полицији уколико по гардероби или ходу успеју да идентификују некога од њих.

-Ово су особе које су нанеле повреде опасне по живот мом брату. Молим све људе који могу да препознају неког од ове три особе, по гардероби, ходу или било чему, било какав детаљ, да одмах јаве ПУ-НИШ, одсеку за крвне деликте, апелује Саша.

Стефан Станковић (23) из Ниша задобио је тешке повреде опасне по живот када су га на Булевару др Зорана Ђинђића тројица непознатих нападача избола ножем чак осам пута.

ПОГЛЕДАЈТЕ Ово је снимак тројице нападача који су изболи младића у Нишу (младићи улазе у кадар у 02.05):

Напад се десио 22. новембра пола часа иза поноћи, код раскрснице са Сремском улицом, а повређени младић је хитно пребачен и збринут на Хируршкој клиници.

Оштећена му је кичмена мождима једним убодом, због чега не осећа ноге. Према проценама лекара, 90 одсто је вероватноћа да ће остати парализован до краја живота и да никада више неће моћи да стане на своје ноге – каже Саша.

Према незваничним сазнањима, нападачи на Стефана и његовог друга били су под дејством алкохола. Нишка полиција интензивно ради на идентификацији и проналажењу нападача.

(Блиц)