Прочитај ми чланак

ТУРСКИ МЕДИЈИ: Ухапшен убица Марка Ивковића!

0

SP Navijac koji je ubijenMarko Ivković Foto FejsbukjpgТурски медиј „Јурт Газетеши“ објавио је да је убица Марка Ивковића ухапшен, а идентичну информацију објавио је и „Хуријет“.

Медији из Турске преносе да је убица вођа једне од навијачких група Галатасараја.

Пет особа приведено је прво на основу снимака камера, прегледано је око 300 сати видео материјала са великог броја камера, а више од 200 људи укључено је у истрагу у оквиру четири специјална тима. 

Најновија технологија коришћена је како би се идентификовала лица и како би се отклониле сметње које стварају лоше осветљење и слични спољни фактори. „Хуријет“ преноси да је петоро осумњичених дало одређене информације о особи која је извршила убиство, а чији лик није био најјаснији због светла бакљи.

Настрадали навијач Црвене звезде Марко Ивковић у Истанбулу је убоден чак два пута, и то у срце и у јетру. Турски лекари су успели да га поврате из клиничке смрти, али су повреде јетре биле такве да је преминуо након пет сати борбе.

Операција је дуго трајала, доктори су успели да га поврате у живот, али су повреде јетре биле страховито јаке, па је, нажалост, преминуо упркос великом напору лекара. С Марком је у болници био и његов друг, који је у полицији дао изјаву, преспавао је у конзулату, а касније му је обезбеђен повратак у Београд.

Утакмицу између Галатасараја и Црвене звезде обезбеђивало је свега 250 полицајаца, а разлог је то што је у непосредној близини био амерички потпредседник Џо Бајден.

(Блиц спорт)