Прочитај ми чланак

ДСС: Влада кукавички скрива истину и обмањује грађане

0

DSS-logo-
Изјаве председника Владе и других званичника да Србија никада неће увести санкције Русији и да према њој неће да промени свој однос представљају бруталну неистину.

Истина, коју српска еврофанатична власт кукавички скрива од грађана Србије, потпуно је јасна и много пута је изговорена од стране представника бриселске администрације: услов уласка Србије у ЕУ јесте потпуно усклађивање њене спољне политике са политиком Европске уније. Овај, као и услов да Србија мора да формално призна независност самопроглашене тзв. Републике Косова, једини су непроменљиви.

Уосталом, не треба заборавити да је Србија, на сопствену штету, већ учинила први корак спровођењем захтева ЕУ да Србија не користи могућност повећања извоза у Русију, створену обострано уведеним санкцијама ЕУ и Русије, као и потписивањем Бриселског споразума.

Србији ће бити допуштено да још неко време, док трају преговори о чланству, одлаже потпуно испуњење ових услова. Опредељењем за политику евроинтеграција по сваку цену, актуелна власт је унапред пристала да испуни све захтеве ЕУ, па и оне који се тичу односа Србије са Русијом и свим другим Србији пријатељским земљама са којима ЕУ има другачије односе.

Да је српска Влада одговорна, храбра и поштена према сопственим грађанима она би престала да их обмањује и отворено би проговорила о цени којом Србија плаћа приступање Европској унији, препуштајући им да одлуче да ли је то цена која треба да се плати.

За Демократску странку Србије тај одговор је – не!