Прочитај ми чланак

ЗАВЕТНИЦИ: Трилатерална комисија у Београду – убице се враћају на место злочина!

0

jatihaga vucic

У Београду се од 31. октобра до 2. новембра у хотелу “Crowne Plaza” одржава састанак Европске групе Трилатералне комисије.

Подсећамо да је Трилатерална комисија на свом годишњем састанку у Вашингтону од 13 до 15. март 1999. године имала на разматрању и извештај свог члана Хавијера Солане, генералног секретара НАТО-а, о припремним активностима за напад на СР Југославију, који је прихватила. Један од оних који је тај извештај подржао, Словенац Марк Вољч, биће учесник и скупа у Београду. Најављени учесници скупа су и лидери „Ројал Дач Шела“, Дојчбанке, „Ротшилд групе“, „Интеза Сао Пауло групе“, „Ерсте банк групе“ и Уникредит банке.

Позиви су, између осталог, упућени и бошњачком члану Председништва БиХ Бакиру Изетбеговићу, премијеру Црне Горе Милу Ђукановићу и председници тзв. државе Косово Атифете Јахјаги. Најављено је да ће премијер Србије, Александар Вучић, поздравити присутне и учествовати на „Панелу лидера“, као и на панелу „Србија и ЕУ“. Дискусије чланова Трилатерале у хотелу “Crowne Plaza” неће бити отворене за јавност.

Српски сабор Заветници упозорава да би евентуално обраћање Александра Вучића, или било ког другог државног функционера, у сали у којој се налази Атифете Јахјага аутоматски значило признање тзв. државе Косово и прихватање Јахјаге као пуноправног представника тзв. Косова јер је она на скуп позвана управо у том својству.

Велики део јавности није упућен у то да огранак Трилатералне комисије у Србији функционише од јануара 2013. под именом „East West Bridge“. Седиште ове организације је на Новом Београду а на њиховој интернет страници (www.ewb.rs) може се видети да њихово чланство чине проверени евроатлански лобисти и непријатељи Србије и српског народа – између осталог Бојан Костреш из ЛСВ, бивши министар иностраних послова Горан Свилановић и актуелна министарка енергетике Зорана Михајловић.

Једна од најистакнутијих чланица Трилатералне комисије на светском нивоу је бивша америчка државна секретарка Медлин Олбрајт, позната по својој патолошкој мржњи према српском народу. Олбрајтова је због одговорности за бомбардовање Србије пред домаћим тужилаштвом осуђена на 20 година затвора.

Српски сабор Заветници најоштрије осуђује одржавање антисрпског скупа у престоници Србије. У име свих грађана Републике Србије захтевамо од државног врха да не подстичу већ да забране окупљање оних који су најодговорнији за бомбардовање Србије и страдање српског народа како на простору Србије тако и на просторима бивше СФРЈ. Подсећамо представнике власти да је у бомбардовању Србије погинуло најмање 2500 цивила, међу којима је било и деце и старих особа.

Уколико се Александар Вучић не појави на скупу Трилатерале то неће умањити његову одговорност због одржавања овакве манифестације. НАТО лобисти одржавањем овог састанка потврђују много пута доказану тезу да се злочинац увек враћа на место злочина. Србија је пре деценију и по разорена НАТО бомбама а моћници који су 1999. подржавали НАТО бомбардовање сада се враћају у окупирану Србију да наставе распарчавање и отму све што се отети може.

Српски сабор Заветници се залаже за забрану деловања антисрпских организација које се финансирају са Запада и које имају за циљ промовисање новог Светског поретка, суровог капитализма и евроатланских интеграција. У Србији у којој Заветници буду одлучивали овакве организације ће бити забрањене а њихови експоненти кривично гоњени због антидржавног деловања.

(Заветници.рс)