Прочитај ми чланак

ЗА СРБИН.ИНФО: Ни један динар, нити евро дуга Србије нема везе са Зораном Красићем. Да се зна.

0

dug srbije zoran krasic

После две године скоро свакодневног објављивања података о ненормалном задуживању Србије решио сам да спорадично обрађујем ову тему, јер напокон је и јавност почела другачије да гледа на задуживање.

Допринео сам текстовима да то постане важна и интересантна тема. Зато не морам свакодневно да пишем.

Пошто се ради о озбиљној теми очекујем да о томе почне да пише и Курир. Зато сам решио да обавестим јавност, а прочитаће и ови из Курира, и то унапред да се не направи поново нека грешка, ако је уопште у питању грешка, да са задуживањем и износом јавног дуга немам ама баш никакве везе. Нити сам некога наговарао, нити сам некоме дао улазницу коју немам.

 Дакле, ни један динар, нити евро дуга Србије нема везе са Зораном Красићем. Унапред да се зна.

Према званичним подацима то изгледа овако:

“Стање јавног дуга Републике Србије на дан 28.10.2014. године износило је 2.644.756.733.017 динара, односно 22.128.059.479 евра”.

До краја 2014. године то ће бити око 23 милијарде евра.

Стварно ће бити интересантно ако се објави колико је која од проевропских власти у Србији задужила грађане Србије за протеклих 14 година. Апсолутни рекордер је овај што му се скандира на сваком месту и који једино што може да понуди грађанима је да МАЖУ НА СУВИ ХЛЕБ ЊЕГОВУ ПОПУЛАРНОСТ И ДА ДИЈЕТАЛНО ЈЕДУ КАКО СЕ НЕ БИ УГОЈИЛИ.

Важно је да су људи задовољни?

 (СРБИН.ИНФО)