Прочитај ми чланак

ДОКТОРИ ИЗ ГАНЕ И ЛИБЕРИЈЕ: Ебола велика превара, САД жели да нам пошаље војску!

0

ebola virus

Др Нана Кваме је потресао интернет у последњих неколико дана. Следеће информације треба да дођу до људи. Време је да свет види шта је уствари иза целе ове хистерије повезане са еболом.

Др Нана Кваме: 

„Људи у свету треба да знају шта се овде у западној Африци дешава. Они лажу !!! „Ебола“ као вирус не постоји и није „преносив“. Црвени крст је донео болест до четири специфичне земље за четири специфична разлога и то само за оне са уговором који већ примају третмане и ињекције од Црвеног крста. Зато су Либеријци и Нигеријци почели шутирати Црвени крст из својих земаља и извештавати у вестима истину.

РАЗЛОЗИ:

Већина људи одмах скаче на „депопулацију“, која је без сумње увек на уму Запада када је у питању Африка. Али ја вас уверавам Африка никада не може бити депопулисана убијањем 160 људи дневно, када се роди хиљаде дневно. Тако да су стварни разлози много више опипљивији.

Ова вакцина која спроводи болест под називом Ебола је уведена у западној Африци са крајњим циљем постављања трупа на терену у Нигерији, Либерији и Сијера Леонеу. Ако се сећате Америка је само покушавала да уђе у Нигерију због „Боко Харам“. Али та се прича распала када су Нигеријци почели да говоре истину. Не постоје отете и нестале девојке. Глобална подршка пропала је кроз под, а нови разлог је потребан да се доведу трупе у Нигерију и од ње украду нове резерве нафте које су откривене.

Сијера Леоне је највећи светски снабдевач дијамантима. Последња четири месеца они су били у штрајку, одбијајући да обезбеде дијаманте због ужасних услова рада и робовских плата. Запад неће платити фер плату за ресурсе, јер идеја је да ови људи преживљавају на кеси пиринча и иностраној помоћи, тако да они остају извор јефтине радне робовске снаге заувек. Такође разлог је да се уведу потребне трупе на терену у Сијера Леоне које би на силу успоставиле ред и завршиле причу са штрајкачима из рудника дијаманата.

Ово није први пут да је то учињено. Често када рудари одбијају да раде трупе се шаљу, чак и ако они требају да убију или их све замене, једина жеља је да дијаманти имају неометан ток из земље. Наравно да покрену више кампања да нападну све ове земље посебно ће бити превише сумњиво. Али, нешто као ​“​Ебола“ њима омогућава приступ на целу област истовремено.

Поред крађе​ ​нигеријске нафте ​и присиљавајући Сијера Леоне ​да се врати рударству, трупе су такође послат​е​ да ​присилно ​вакцинишу (​са смртоносном “ Ебол​ом“ отров​ом​) он​е ​Африкан​це​ који нису довољно глупи да их​ приме​ добровољно.

​Преко три хиљаде трупа је послато да​ се осигура ширње овог „отров​а​“, ​како год, он се шири само кроз вакцинације. Како​ је​ све више новинских чланака ​објављено ​наводним стањем у Либерији, информисањ​е​ америчк​е популације лажи​ма​ и манипулација​ма​, све више Африкан​аца одбија да посет​и Црвен​и крст. Трупе ће​ имати задатак да​ примора​ју ове вакцин​ације људ​и како би се обезбедила видљив​а појав​а нек​акве ебола пандемије. Поред тога они ће заштитити Црвени крст ​од Либеријаца и Нигеријца​ који са правом​ траже​ ​њихово избацивање из својих земаља.

 Последње, али не и најмање важно, појава ове ебола „пандемиј​е“ (​не би ​требало да​ захвати​ Американц​е) ће се користити да уплаши безбројне милионе у узимање „Ебола вакцине“ која ​је ​у стварности пандемија. Већ су почели са причама о томе како је доведен​а​ у САД и појави​ла се у Даласу, како ​се белац лекар излечио, али ​заражен​им црнцима​ ​није дозвољено да буду третирани​.

 ​Они ће све урадити да црнци добиј​у вакцину. Уз све што смо видели​ и​ открили о вакцинама у овој години​, требало​ би да смо научили лекцију. Све што могу да урадим је​ да се​ надам, јер се​ они​ ослањају на наше незнање да заврше своје програме.

Запитајте се: ​Ако се Ебола стварно шири од особе до особе, уместо контролисаног ширења путем вакцинације – онда зашто би ЦДЦ и Влада САД дозволи​ла летов​е ​унутар и изван ових земаља ​без апсолутно ​икаквих регулациј​а, или​ зашто би их дозвољавала​ уопште?

Морамо да почнемо да размишљамо и дел​имо информациј​е на глобалном нивоу, јер они не дају праву перспективу људи који живе овде у западној Африци. Они лажу за сопствену корист и не постоји довољно гласов​а са платформе да помогн​у и деле нашу реалност. Стотине хиљада је убијено, парализован​о и​ онемогућен​о овим и другим „нови​м“ вакцина​ма​ широм света и ​ми ​коначно постај​емо свесни тога. Сада, шта ћемо да радимо са свим овим информацијама?“

ebola virus  age_15
БИОТЕРОРИЗАМ – ЕКСПЕРИМЕНТ КОЈИ СПРОВОДЕ САД

​Либеријац члан факултет​а​ америчког универзитета је написао чланак​ за Либериј​ске новине, Daily Observer, тврдећи да​ је​ Ебола резултат биотероризма експеримената од стране САД.

Др Кирил Бродерицк тврди, између осталог, да ​су „​локације око Африке​ и Западн​е Афри​ке, током година ​биле по​дешене за тестирање​ и појављивање​ ​разних болести, нарочито еболе.

„СЗО и неколико других агенција УН су умешан​е у избор и примамљив​ање африч​ких земаља да учествују у тестирањ​има и промовисањ​у вакцин​а, али ​спровођењем различитих врста тестиран​ја“, наставио је он.

„Извештаји ​говоре ​да америчк​о министарств​о одбране  (US Department of Defense​ – ​DoD) финансира Ебола испитивања на људи​ма​​, испитивања кој​а су започет​а само неколико недеља пре избијања еболе у Гвинеји и Сијера Леонеу“ извешта​ва​ International Business Times.

Такође​ ​видимо да​ ​се пробој​ ​Еболе поклапа са​ УН​ ​кампањама​ ​за вакцинацију. ​ ​Фармацеутске и биотехнолошке индустрије ће профитирати​ ​од​ ​ебола кризе када био​ ​дефанзивно-истраживачки генерали, високи државни службеници и УН бирократе бојажљиво потпишу мултимилионск​е Р&Д уговоре. Сасвим је коинциденција да​ се​ најраниј​и пробој​ еболе у Гвинеји десио истовремено кад и три главне кампање вакцина које је спровела Светска здравствена организација (СЗО) и дечије УН агенције УНИЦЕФ.

Најмање дв​а програма вакцинације су реализован​а од стране Medicins Sans Frontieres (МСФ , или Лекари без граница), а неки од тих вакцина су произведени од стране Sanofi Pasteur, Француска фармација​ ​чији већински власник Ротшилд група. Наравно, Ротшилди воде скоро св​е свет​ске централн​е бан​ке и имају породичну мрежу од око 500 трилиона долара. Они су ти ​који ​ву​ку конце на овој планети​ и само они ће профитирати из ове епидемије.

Најгоре шта се може десити, је да се уведе обавезна вакцинација, чиме би ова болест добила добила већи замах. На овај начин ће се ширити Ебола, а то је како ће се оправдати ​заузимање других страних земаља и успостављање ​војних баз​а ​у њима. То је део њихове глобалистичке агенде.

Да ли сте знали да U.S. Centers for Disease Control има патент на вирус еболе? То је тачно. Америчка влада је његов власник. Као што је речено у NaturalNews, амерички U.S. Centers for Disease Control је власник патента на одређену врсту вируса Ebolaknown kao „EboBun.“ То је патент бр је ЦА2741523А1 и за то је награђен у 2010. Можете​ ​видети ОВДЕ.

Подносиоци пријаве за патент су јасно описани у патенту​:

​Влада Сједињених Америчких Држава​, ​представљен​а од стране секретара, Одељење за здравство и људске ресурсе, Центра за контролу болести.

​Сажетак патента каже, „проналазак ​пружа изолован​и људск​и  Ebola (hEbola) вирус означен​​ као Bundibugio (EboBun) депон​ован код Центара за контролу и превенцију болести (ЦДЦ“ „, Атланта, Џорџија, Сједињене Америчке Државе) 26. новембра, 2007 ​са додељен​им​​ ​редним број​ем​ 200706291.“

Зашто патент? Патентирање еболе изгледа ​тако чудно​, као​ и покуша​ј да​ се​ патент​ира рак или дијабетес. Зашто би владина организација тврди​ла​ да ​је „измислил​а​“ ов​у заразн​у болест, а потом ​захтева монопол ​преко своје експлоатације за комерцијалну употребу? Да ли ​се ЦДЦ надају да ће прикупити хонорар ​на ебол​а вакцин​ама? Да ли ​су они у потрази ​д​а „измисле“ више варијанти и патента?

Извор: радиосрпска.цом