Прочитај ми чланак

ВУЧИЋЕВА ТОТАЛНА ПОДАНОСТ ЗАПАДУ производи деструкцију Србије

0

karikatura dragan dj. srbija i euСрпска влада са својим константно поданичким односом према западним центрима моћи, осим што Србију води у безнађе и безумље, затире и последње елементе части, поноса и морала у души властитог српског народа. Ко то још не види и не схвата, схватиће ускоро, уколико не, биће му ипак јасно једног дана.

Следбеници устоличеног послушног курса предходне власти, премијер Вучић и српска владајућа елита, перманентно се повинују свим уцјенама и наређењима бриселлских и вашингтонских политичких моћника, доводећи тиме до стања, да Србију, осим још Русије и Кине, нико више на овом свијету, не ферма ни за једну суву шљиву.

Свакој страној и домаћој индивидуи, строго оријентисаној западној политици, дозвољено је да нам соли памет, очитавањем лекција шта нам је и како чинити, пљујући нас успут малтене у лице, само што нас буквално на неки начин још не помокре, ако им то ћеиф буде, овјере ради.

Гнусни инцидент у срцу Београда, на стадиону Партизана, у току фудбалског меча између селекција Србије и Албаније, који је пропарао осјећања српског народа, најновији је плод таквог структуалног опхођења, а биће их без сумње и сијасет још у разним формама и облицима.

Провокативно изведена албанска пропагандна политичка промоција, транспарентом тзв. “Велике Албаније“, окаченом на модерном техничком средству званог дрона, никада не би имала свој старт, да евидентно није имала дискретну подлогу подршке западних великих сила. Перфоманса, која је ефектно постигла свој жељени циљ.

Шта све држављани Србије морају још понизно да претрпе, а све због болесне жеље чврсто укопаних властодржаца, да се умиљато и у што већем обиму додворе западним политичким диктаторима, зарад похлепних наградних ловорика, у славу њихову, а на рачун и штету српског народа.

dragan djogovic
О аутору

Драган Ђоговић је бизнисмен, уметник, публициста, хуманиста и активиста.
Рођен у Сарајеву, српски држављанин. Живи од своје ране младости у дијаспори.

Несхватљива је за здрав мозак наивна политика српских власти, која не може или намјерно не жели из само њој познатих разлога да схвати, да Запад искључиво ради властитих циљева и интереса, опструише разним агресивним репресаријама, сваку идејну структуру независног националног економског и политичког концепта у Србији.

Србија никада неће постати чланица Европске уније, онако како то власт сматра и очекује!

Све актуелне шеме имплементација у преговорима са европским званичницима, кораци су ка потпуној деструкцији српских геополитичких и економских сфера, а не европској интеграцији.

Понижавање и дестабилизовање државе Србије, које траје већ преко двије деценије, могуће је дефинитивно сузбити, само уколико актуелна власт коначно заузме преко потребне чврсте политичке позиције у стриктном очувању националног културалног блага и државних интереса, што до сада, осим слаткорјечиве реторике, ни по једном сегменту у пракси није био случај.

Стагнације цјелокупног друштвено-политичког јада у Србији, последице су дубоког увјерења премијера Вучића, који је прво сам себи, а онда ширем јавном мјењу, утувио у мозак, да је политика коју води западним странпутницама, једина исправна.

Пропаганда сваке власти користи различите методе, које утичу на размишљање и дјеловање људи.

Свако, ко слијепо вјерује својој влади и не уочава грешке које она врши, њена је стална жртва.

Да српска власт води неодговорну мазохистичку политику, а не прагматичну и национално одговорну, постаће полако све уочљивије и најпоборнијим присталицама власти.

(Србин.инфо)