Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Влада Србије де факто признала „Косово“! (Видео)

0

Dveri-pokret-za-zivot-srbije

ГРАЂАНИ Србије су чули две узнемирујуће вести: да је МОК позвао „Косово“ да 2016. године учествује на Олимпијади као независна држава и да је Влада Србије позвала на министарску конференцију држава региона која се одржава у Београду и – министре „Косова“ (иако званично тврди да не признаје „Косово“ за државу)!

То је конференција држава региона, на коју је српска Влада позвала Енвера Хоџаја не као приватно лице, него као „министра спољних послова Косова“, и зато не можемо да прихватимо изговор Ивице Дачића да је конференција статусно неутрална.

Да српска Влада не признаје „Косово“ као државу, „Косово“ не би могло да учествује на конференцији држава – зар не?

Двери нису изненађене што је власт опет потврдила слугерањски однос према непријатељима Србије, због којих, уосталом, увелико спроводи низ „реформи“, те у име „светле будућности“ и „бољег живота“ смањује плате и пензије, укида социјалну помоћ, удара на виталне професије – почев од просвете и здравства, до судства и адвокатуре.

Док у Центру Новог Пазара радикални исламисти данас масовно узвикују „Алаху акбар“ – православним Хришћанима је забрањено да у том истом граду одрже православну литију!

Срби у Србији очигледно немају своју државу!

(саопштење Покрета Двери)