Прочитај ми чланак

СТРАНИ ИНВЕСТИТОР: Директор Корејанац пребио своју радницу на Новом Београду!

0

samsung.

Несвакидашње насиље догодило се у среду ујутру у корејанској фирми „Самсунг“, са седиштем на Новом Београду – један од директора фирме пребио је радницу М.М. на састанку и нанео јој лакше телесне повреде, уз озбиљан психички немир.

До физичког обрачуна је дошло, после вербалног сукоба, када је тридесетогодишња М.М. скренула пажњу свом предпостављеном да не може на њу да се дере. Директор Корејанац, старости око 50 година, према сведочењу нашег извора добио је, жаргонски речено, „сужење свести“ – човек је насрнуо на М.М. почео да је шамара и шутира свом снагом уз реченице: „Убићу те, убићу те“. Какав се физички обрачун водио иза затворених врата говори и покидана наруквица нападнуте жене, као и избезумљеност оба актера у „свађи“.

Како се жена из затворене канцеларије извукла није нам познато, али смо добили информацију да је убрзо позвана хитна помоћ јер М.М. не само да је била пребијена него је била и видно узнемирена од шока који је претрпела. Хитна помоћ је стигла, пружила прву помоћ радници, а за њом је, по службеној дужности стигла и полиција да направи увиђај.

(Вечерње новости)