Прочитај ми чланак

НЕ ПЛАЋА НИ ПРЕТПЛАТУ ЗА РТС, а псује у камеру к’о да је најредовнији платиша!

0

stefanovic-pojma-nemam vucicu pederu

Ај’ да напишем и ја неку о инциденту на утакмици Србија- Албанија, апсолутно сагласан са Стефановић др Небојшом да је највећи проблем то што је онај лик утрчао у кадар и урликнуо: „Вучићу, педеру“!

Само злонамеран човек може да види пробем тамо где га нема, а не тамо где заиста јесте- у чињеници да је премијер јавно опсован, на државној телевизији, уживо, мало пре рекламног блока, али коме је па било до реклама после таквог скандала?!

Не мислим на тај такозвани дрон који је летео слободарским небом Београда, већ псовку, наравно, зато и разумем министра Небојшицу који је одмах након хапшења дрона наредио и привођење осионог псовача, не видећи у чему је то полиција заказала, јер није њено да васпитава, већ чува јавни ред и мир, зар не?!

miHAILO medenicao
О АУТОРУ

Михаило Меденица је новинар.
Каријеру започео у “Гласу јавности”; а радио је још  у “Политици”, дневном листу “Пресс”, “Наше новине” и магазину “Недељник”.

– Сваки дан се дешава да тај и њему слични дронови улете негде где можда не би требало, али се не дешава сваког дана да неко на телевизији са националном фреквенцијом опсује премијера, који узгред то и није!

Не мислим да није премијер, јесте, најбољи у историји, већ није: педер, и то уопште није лепо што му је онај изгредник рекао! Привели смо га и подвргли вишесатном псовању, да види како је то, а планирамо и привођење његових родитеља, јер основано сумњамо да су га они научили првим псовкама, што се касније, видели сте, отело контроли!

Не дрон, њиме су одлично управљали, баш онако прециозно, грациозно, било је лепо гледатидрон његов лет као лептирића по пољу маслачака, већ се контроли отело понашање тог безобразника који, сумњамо, не плаћа ни претплату за РТС, а псује у камеру к’о да је најредовнији платиша!

О глупостима да је тај, рекосмо, дрон могао да носи и нешто опасније од заставе нећу ни да говорим, јер тако нешто не би дозволили, с обзиром да смо увек на висини задатка и да лично надзирем све дронове који узлећу и слећу. Видео сам ја и овог, али рекох вероватно нека жена из комшилука подигла мало веш у ваздух да се суши, па се збунила с даљинским и дрон одлете на стадион…али пустите више ту справу, важно је нагласити да смо идентификовали псовача, растумачили псовку и утврдили да је била злонамерна и да је озбиљно могла да угрози безбедност свих на стадиону!

Срећа па сам ја министар полиције, иначе ко зна шта би се догодило да је онај мали буцкасти и даље на тој функцији, па њему би се псовач одвезао дроном са стадиона псујући премијера и даље!

Да је до мене заиста бих поднео оставку, али није! Нити сам ја малог учио да псује, нити је моје да га васпитавам! Успео сам некако премијеру да запушим уши кад је овај почео, али мислим да је ипак чуо, па сам га сатима касније убеђивао да није мислио на њега, већ то камера додаје пет килограма, па је вероватно мислио на неког другог Вучића, пет килограма тежег, логично…

У сваком случају сматрам да је од „комарца направљен магарац“ што се каже, односно,Стефке од дрона потенцијани терористички напада, а најобичнија дечија играчка, бре!

Проблем је што омладина псује, и то премијере, па кад то успемо да искоренимо приземљићемо и дронове, обратити мало више пажње на безбедност и остале ситнице, али проблем се мора сасећи у корену- научимо младе манирима, па неће користити сваку прилику да опсују, и то у камеру, уживо, толики људи да чују, а претплату не плаћа…

Да закључим, дефинитивно није била угрожена ничија безбедност, али нечије емоције и душевни мир јесу- а то већ није мој пропуст, већ породице и друштва! Толико о томе, ставио бих тачку на читав случај, одох мало да се играм са овим ухапшеним дроном, возикам докторат по Београду…- јасно и недвосмилено је министар полиције елаборирао читав случај и позвао грађане да пријаве сваког ког чују, или посумњају да псује неког из власти, а нарочито премијера!

(Два у један)