Прочитај ми чланак

НАТО уништава Србију бубамарама?!

0

bubamara

Биолошки рат против Србије се наставља! И то преко наранџастих бубамара, које су се у великом броју појавиле у неким београдским насељима! Председник Еколошког покрета Србије Никола Алексић тврди да су оне убачене у намери да се поремети природна равнотежа и уништи аутохтона и корисна црвена бубамара.

Ове наранџасте су много опасне – уклањају добру, домаћу црвену бубамарицу

Никола Алексић објашњава да су наранџасте бубамаре агресивне и да уклањају корисну “домаћу” бубамару, а да је то само један од инсеката и гмизаваца у рукама НАТО-а и оних који желе њиховим деловањем да униште Србију.

У прилог томе подсетио је на велику најезду пужева голаћа, који су до сада били непознати и који уништавају пластенике широм Србије, као и на ројеве скакаваца који су овог лета опустошили борски крај.

– Бор су током читавог лета опседали облаци скакаваца, који су ишли само друмом, тако да су кола клизила по њима, а чули су се такви звуци да је људе подилазила језа, рекао је Алексић и указао да су еколози Србије покушали више пута да упозоре власти Србије да се против земље води отворени рат радиоактивном и хемијско-биолошком методом, али да су наишли на игнорисање и подсмех.

 (Срна)