Прочитај ми чланак

ДЕЦА ИМАЈУ САМО ЈЕДНУ ЖЕЉУ: Да мама оздрави, победи рак (Видео)

0

Dijena Bijelic deca L

Као што то обично бива у животу, док се бавимо наизглед битним стварима, судбина се окрутно поигра нама и узме нам најбитније – здравље.

Дијана Бијелић из Модриче ових дана води тешку битку са временом због болести која је узела маха.

Двадесетосмогодишња Дијана, мајка двоје деце, обољела је од карцинома базе лобање, а досадашње операције у одређеној мјери су успориле развој болести.

Лекари који су је оперисали у Беграду кажу да метода којом се овакви карциноми одстрањују у Турској може дати резултат и то јој је у овом моменту једина нада. Она тренутно лежи на интензивној њези добојске болнице, а сваког дана у посети су јој супруг и деца.

Дијанин супруг Далибор ради у рафинерији и његова плата ни изблиза не може подмирити трошкове овако скупог лијечења, па им је помоћ добрих људи неопходна, како би се Дијана подвргла операцији.

Шестогодишња Ивана и петогодишњи Митар имају само једну жељу, коју стидљиво изговарају, а то је “да мама оздрави”.

Да ли ће Далибор који је у вишечланој породици једини запослен успјети скупити 20 000 евра, сада зависи од нас.

Ако положимо овај испит хуманости, Митар и Дијана ће имати шансу да нормално одрастају уз своју маму.

Контакт телефон породице Бијелић:
+387 65 971 027

Жиро рачун за уплате у Босни и Херцеговини:
Нова банка
555-008-81511977-16

Фудбалери „Младост-Добриње“ прикупили 5.000 КМ за лијечење Дијане Бијелић

Актуелни играчи и ветерани Фудбалског клуба „Младост-Добриња“ организовали су вечерас у Модричи хуманитарни фудбалски меч на којем је прикупљено 5.000 КМ за помоћ у лечењу двадестдеветогодишње Дијане Бијелић, обољеле од карцинома базе лобање.

Горан Лукић, представник организатора утакмице Фудбалског клуба „Младост-Добриња“ рекао је да су ова средства прикупљена од котизације за играче, актера утакмице и хуманитарних добровољних прилога присутних грађана.

Далибор Бијелић, супруг Дијане, захвалио се управи и играчима клуба, мјештанима Добриње и бројним грађанима Модриче и Вукосавља на подршци и новчаној помоћи која ће бити искориштена за наставак лијечења.

„Наставак лијечења у Цариграду је једина опција, а то је мишљење конзилијума љекара Клиничог центра Србије“, рекао је Далибор и истакао да ће Дијана до средине октобра отпутовати у Турску.

Он је изразио наду да ће, уз помоћ родбине, пријатеља и хуманитарних прилога појединаца и организација прикупити 20.000 евра, потребних за лијечење за које се нада да ће бити успјешно.

„Вјерујем да за Дијану има спаса“, рекао је Далибор.

Далибор и Дијана имају двоје дјеце, петогодишњег Митра и седмогодишњу Ивану, која је кренула у први разред основне школа на дан када је Дијана оперисана у Београду.

Дијана је незапослена, а Далибор ради у Рафинерији уља Модрича.

(bl-portal.com)