Прочитај ми чланак

БАНЕ ИВАНОВИЋ: Ни ја, ни Љајић – већ Србија

0

ivanovic-bane

Бранислав Ивановић рекао је да нису тачне спекулације да се после утакмице са Француском сукобио са Адемом Љајићем.

Фудбалер Челсија је истакао да није истина да због тога фудбалер Роме није добио позив у државни тим.

„Неке ствари су тешке и стварно ми не пријају ни мало. Репрезентација није ничије власништво и о позиву играча одлучује само селектор. Не желим да се било какве спекулације повезују са мном. Нисам ни један одсто битнији од оног ко дође први пут“, рекао је Ивановић.

Он је казао да не жели да демантује наводе медија о свађи.

„Али, Адем није ту и није корекрно и праведно према њему да причам. Није било сукоба, било је разговора. Постоје ствари које су истините и оне које нису. Ја као играч не могу да их коментаришем или исправљам. То знају људи који су то писали. Адем и ја смо причали и нисмо били сами, тако да нема ту шта да се крије. Селектор одлучује о позиву играчима. Немам ја ту никаква посла нити желим да их имам“, рекао је Ивановић, „Битан је почетак квалификација, нису битни ни Љајић ни Ивановић, битно је да победимо Јерменију. Та утакмица много значи за почетак квалификација“.

Поједињи медији су прошле недеље објавили да селектор Дик Адвокат није позвао Љајића због његовог сукоба са Ивановићем, пошто му је, наводно, капитен замерио на залагању на тренинзима и на самој утакмици са Француском.

(Б92, Бета)