Прочитај ми чланак

„У РУСИЈИ НЕЋЕТЕ ПРОЋИ“: Ово је говор којим је Путин послао поруку владарима света

0

Vladimir Putin

Није чудо што га је Форбс означио као најмоћнију особу на свету! Путин на првом месту штити националне интересе Русије, па онда размишља о другим проблемима.

Управо то је кост у грлу владарима света, јер моћан Путин и моћна Русија су на путу њихове апсолутне доминације.

Вође држава треба да обрате пажњу на савет Владимира Путина. И не само вође, већ и сваки грађанин треба да обрати пажњу на његов савет.

Руски председник Владимир Путин се 4. августа 2013. године обратио Думи (руском парламенту) и одржао говор о тензијама међу мањинама у Русији.

Добро обратите пажњу, ово је говор којим је послао поруку владрима света, да ће Русија за њих бити неосвојива тврђава.

У Русији се живи на руски начин. Све мањине, одакле год да долазе, ако желе да живе у Русији, да једу и раде у Русији, морају да причају руски и поштују руске законе.

Ако преферирају шеријатски закон и желе да живе као муслимани, онда их саветујем да иду тамо где је то државни закон.

Русији не требају муслиманске мањине. Мањинама треба Русија, и нећемо им обезбедити специјалне привилегије, нити мењати наше законе како бисмо удовољили њиховим жељама, без обзира колико гласно вичу ‘дискриминација’.

Нећемо толерисати непоштовање руске културе.

Треба да учимо од самоубистава држава попут Америке, Енглеске, Холандије и Француске ако желимо да преживимо као нација.

Муслимани преузимају те државе, али неће преузети Русију.

Руски обичаји и традиције нису компатибилни са недостатком културе нити са примитивним начинима шеријатског закона и муслимана.

Када ово часно законодавно тело размишља о креирању нових закона, прво се узимају у обзир руски национални интереси, а не муслимански јер муслиманске мањине нису Руси.

Политичари у Думи су Путину аплаудирали стојећи пуних пет минута.

(Wебтрибуне.рс)