• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Вести дана
  • Монах Антоније на слободи: Изађите сви на протесте против САТАНИСТИЧКОГ РИТУАЛА званог “ГЕЈ ПАРАДА”
Прочитај ми чланак

Монах Антоније на слободи: Изађите сви на протесте против САТАНИСТИЧКОГ РИТУАЛА званог “ГЕЈ ПАРАДА”

0

Монах Антоније је после поноћи пуштен из полиције са изреченом опоменом судије – јер је Православна Литија на Крстовдан била уредно пријављена и „уплаћена“ полицији. Монах Антоније јутрос у телефонском разговору са члановима редакције СРБског ФБРепортера САВЕТОВАО СВЕ РОДОЉУБЕ И ВЕРНИ НАРОД СА ИЗАЂУ НА МИРНЕ ПРОТЕСТЕ У ЦЕЛОМ ГРАДУ ПРОТИВ ПОНИЖАВАЊА ОД СОПСТВЕНЕ ДРЖАВЕ И САТАНИСТИЧКОГ РИТУАЛА НАД ПОРОБЉЕНОМ СРБИЈОМ ЗВАНОГ – „ГЕЈ ПАРАДА“. Иначе, како сазнајемо од верника у Београду је „опсадно стање“, пун је полицијских возила, интервентне и полиције… Питамо се одакле је та полиција дошла кад су полицијски синдикати у штрајку још јуче, неки градови чак 100%… Како незванично сазнајемо – то ПАРАДИРАЊЕ НАСТРАНИХ СА ПОЛИЦИЈОМ НАРОД СРБИЈЕ ЋЕ ДА КОШТА СТО ХИЉАДА ЕВРА!!! Ово је заиста понижавање већинске Србије, као да тај новац није потребнији на безброј других места, на корист целе Србије, СРАМОТА!

monah-antonije

Монах Антоније, чувар Ваљевске Грачанице коментарисао је хапшење од стране против-терористичке јединице следећим речима: „Бандитска држава онемогућава основно право народа на протест. Пуштен сам из полиције око поноћи са изреченом само опоменом судије – јер је Православна Литија против параде била уредно пријављена и уплаћена полицији.“

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЛИТИЈИ

d0bed0b1d0b0d0b2d0b5d188d182d0b5d19ad0b5-d0be-d0bbd0b8d182d0b8d198d0b8

Ухапсила ме је код Патријаршије „Против терористичка јединица (ПТЈ) а, потом, су ме на рукама морали носити кроз цео полицијски комплекс у ул. Деспота Стефана – јер нисам желео да својевољно и на својим ногама одем на саслушање. Правили су се уљудни, али је чињеница да су онемогућили наша традиционална мирна окупљања пониженог народа против овог насилног и јавног геј-срамоћења и понижавања народа од стране сопствене државе. Хапшење је уследило тек кад су видели да је преко 500 људи кренуло на наш заказани скуп испред Патријаршије које су претходно блокирали у споредним улицама онемогућавајући приступ месту почетка Литије.

(Киднаповање монаха Антонија, чувара Ваљевске Грачанице, јуче испред Патријаршије)

ДАНАШЊИ ИЗЛАЗАК ПОЛИЦИЈЕ НА УЛИЦУ КОШТА 100 ХИЉАДА ЕВРА(?) – А НЕМА НОВЦА ЗА ПОМОЋ ПОПЛАВЉЕНИМА?

Монах Антоније каже да сама чињеница да те ухапси „ПТЈ“ а да те потом судија пусти без казне говори о бандитским намерама ове продане државе- која је некаквом „Судском одлуком“ пресудила да простор испред „Народне Скупштине буде под полицијском блокадом још синоћ од 20 часова“. Од „хладног оружија“ полиција ми је једино конфисковала 78.ком „спорних“ летака-позивница на Православну литију против параде и то „предали тужилаштву“..

„Како сам чуо у разговору два полицајца чекајући у притвору, још сам чуо да само данашњи излазак полиције на улицу кошта 100 хиљада евра. Онда нам поплаве, и све будуће невоље, дођу као правда а не несрећа…

Елем – Страха не сме да има међу православнима! Ја сам у Београд дошао да мирно протестујем против ове државно-педерске хуле на Бога и на народ наш- што мислим да је обавеза свих крштених, стога, идемо на службу у Цркву Светог Марка па да онда наставимо наше онемогућаване мирне протесте против сатанистичког ритуала над поробљеном Србијом званог – „геј-парада“. Што реко један наш брат: „Каква Влада- таква и парада“!

КО ЈЕ ДОЗВОЛИО ДВЕРИМА ДА УГУШЕ И РАСПУСТЕ ПРОТЕСТ НОЋАС

Ко је дозволио Дверима да најављују слободно у медијима да ће остати на улици док се парада не забрани- а да не буду приведени, нпр. – као ја синоћ (и то, због много мањих разлога). Потом су Двери умешно угушиле протест пар хиљада народа синоћ и распустиле народ кућама ноћас нешто после 12. сати – да би најавиле некакву своју стидљиву шетњу – после параде данас у 16. часова. Дакле, још једна превара Двери, које увек, сваке године, сачекају па најаве свој скуп у исто време са нашом Православном Литијом. Свачије ће дело изаћи на видело. Срамота Србије је прво државни апарат, па лажне патриотске организације, па тек онда ђавоимани педери и остало…

ЧАСТ И ОБРАЗ СРБИЈЕ БРАНЕ МАЛОБРОЈНИ ПРАВОСЛАВЦИ И НАВИЈАЧИ – ХВАЛА ИМ

Један од ретких преосталих стубова некада по части препознаване Србије – јесу једино малобројни ПРАВОСЛАВЦИ али и НАВИЈАЧИ којима се захваљујем на свем родољубљу – па макар га некад и непримерено исказивали – јер где су и у каквој држави расли – та деца, изузев њихових намештених од полиције „вођа“ – образ су будуће Србије- ако се она будућности уопште и удостоји после овако срамног већинског игнорисања и повлачења пред јавним антихришћанским саблазнима – какав је тријумфални сатанистички ритуал звани хулно „парада поноса“…

Зло и скрнављење треба прво спречити, а не допуштати па онда „освећивати оскрнављено“. Не би ли цар Лазар извео војску и данас да спречи ову саблазан народа – као некада против муслиманске саблазни. Не кажем да треба примењивати силу, већ да примерено данашњим условима покажемо чије смо слуге, и молитвом и делом, Христове или Антихристове.

Сајт Истинољубље ми је блокиран, тако да Вам се само овде обраћам, браћо моја Православна. Страх и учмалост одбацимо од себе, па, ако Бог да, видимо се на улици која је једини преостали јавни простор који смо до сад имали слободан!

(facebookreporter)