Прочитај ми чланак

Због развијања албанског туризма: Ер Србија успоставила линију Београд-Тирана

0

er srbija

БЕОГРАД, – – Национална авиокомпанија Србије Ер Србија, успоставила је данас линију између Београда и Тиране на којој ће летови бити обављани три пута недељно, што је обележено промотивним летовима.

Авиони за Тирану ће летети уторком, четвртком и недељом. Полазак из Београда је у 13.20 а долазак у Тирану у 14.30 сати, доке ј полазак из Тиране у 15, а долазак у Београд у 16.10 сати. Промотивним летовима данас је обележено поновно успостављање линије између два града, после пет година.

Генерални директор Ер Србије Дане Кондић изјавио је да „поновно успостављање летова за Тирану представља погодност за више од два милиона припадника албанске дијаспоре у Европи, који ће сада имати више избора за путовања и бољу могућност повезивања са њиховом домовином, преко нашег чворишта у Београду”.

Он је додао да ће линија такође допринети развоју долазног туризма у Албанију. „Обележавајући поновно успостављање ове линије, недавно смо увели специјалну цену за повратне карте у економској класи која се креће од 99 евра, и која ће важити у ограниченом року.„

(Танјуг)