Прочитај ми чланак

ЕНГЛЕЗИ САВЕТУЈУ НАВИЈАЧЕ: Пазите се српских џепароша и не носите клупска обележја

0

514714_9b4051a7_f

Фудбалери Партизана угостиће Тотенхем на старту Лиге Европе у четвртак од 19 часова, а енглески клуб упутио је детаљан апел својим навијачима који долазе на утакмицу у Хумској.

Премијерлигаш је путем званичног сајта упозорио фанове на неколико ствари, на које би требало да обрате пажњу током боравка у Београду.

Гостујући навијачи ће на утакмицу ићу од центра града, од Студентског парка до стадиона у Хумској уз пратњу полиције.

„Навијачи који долазе у Београд обавезно треба да обиђу центар града и Кнез Михајлову улицу, која паралелно са Студентским парком. Сам центар је око 20 минута вожње од аеродрома. Препоручљиво је да се најпре договорите за цену вожње са таксистима пре него што уђете у возило. Обратите пажњу да возила имају ознаку ТX и број. Валута је српски динар и најбоље да новац промените у евре већ на аеродрому. Постоје и мењачнице по граду, а избегавајте дилере на улицама“, пише на сајту Тотенхема.

Даље се наводи да навијачи „певаца“ не би требало да носе обележја и да се посебно чувају џепароша.

„Локална полиција строго налаже да се не носе клупска обележја у центру града. Велики број полицајаца биће по целом граду на дан утакмице, као и вече пре. Такође, навијачи треба да буду на опрезу, јер је познато да се у центру града налази много џепароша, па не носите много драгоцености и новца са собом“, упозоравају из лондонског клуба своје навијаче.

 

(Blic)