• Почетна
  • ДРУШТВО
  • СРБИН.ИНФО САЗНАЈЕ – ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ПРАВОСЛАВЦЕ јер су делили летке против геј параде!
Прочитај ми чланак

СРБИН.ИНФО САЗНАЈЕ – ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ПРАВОСЛАВЦЕ јер су делили летке против геј параде!

0

Hapšenje-osumnjičenogКако јавља САБОР СРБСКЕ СВЕТОСАВСКЕ СЛОГЕ, српска полиција је синоћ (15.09.) у Београду, током дочека српских кошаркаша, ухапсила тројицу припадника овог покрета. Они су делили летке – позивнице за пријављени протест (православну литију) против геј параде, који треба да се одржи 27.09.’14., дан пре најављене Параде срама.

САБОР СРБСКЕ СВЕТОСАВСКЕ СЛОГЕ наводи да пошто је у току штрајк адвоката они нису били у могућности да пронађу браниоце за своје ухапшене припаднике, па су по службеној дужности свима тројици ухапшеним одређени адвокати по службеној дужности који су из Панчева. Ухапшени су одведени у притвор, а саслушање је одложено за данас у 14:00 у Палати правде.

На крају САБОР СРБСКЕ СВЕТОСАВСКЕ СЛОГЕ  позива православне вернике и остало становништво српске престонице и Србије, да им се придруже протесту испред Палате правде, пошто је очито да су припадницима њиховог покрета оштећена основна људска права (на слободу говора), а све у циљу да се сузбије сваки глас и протест који је против најављене Параде срама (геј параде), која треба да се одржи у Београду, у недељу 28.09.’14.

Летак  због којег су ухапшени припадници Сабора Србске Светосавске слоге:

ПРАВОСЛАВНА ЛИТИЈА – ПРОТИВ „ГЕЈ ПАРАДЕ“

Зауставимо саблазан вече уочи, субота, 27. септ. 2014. у 17. час. од Саборне Цркве до Скупштине и Владе Р.С.

П Р А В О С Л А В Н И   М А Р Ш   –   П Р О Т И В   Г Е Ј – П А Р А Д А !

ПОЛАЗИ на Крстовдан, у суботу 27. септ. 2014. у 17.час. од Саборне Цркве и иде преко Теразија до Скупштине, потом, до Владе РС и повратак испред Скупштине уз дужи пригодан садржај.
+ + +
БЕОГРАДЕ, У ЧУВАЊУ ДОБРА НЕ СПАВАЈ !
ЧИСТОТУ И ИСТИНУ ДЕЦИ СВОЈОЈ САЧУВАЈ !
+ + +
(На Литију понети Иконе, Крстове и заставе Србије. Часно и достојанствено за опстанак темеља здраве духовности отаџбине наше)

А сутрадан, како нас Бог научи, да мирним, али одлучним, протестима у центру Београда одложимо то зачињање непристојног, саблазног, таласа геј-лудила које би да потопи корене моралног и биолошког битисања Срба.

Полиција прети новим законом – „нико никоме не сме спречавати протесте“… А, где је ту јавни морал, где вређање свести и духа целог народа!?

Све нас похапси – продана државо, ћутањем Бога и род да издамо – није право!

ГЕЈ СРАМОТУ НИКАД У ЈАВНОМ ЖИВОТУ

Дочек: Позивали на „Православну литију против геј параде“

Београд — На дочеку кошаркашке репрезентацију Србије у Београду окупљенима су дељени леци против Параде срама која би требало да се одржи 28. септембра.

На Твитеру је објављена фотографија летка с позивом да на „Православну литију против ‘геј параде’ „, а за „опстанак темеља здраве духовности отаџбине наше“, треба „донети иконе, крстове и заставе Србије“.

У летку се позива на „Провославни марш против геј-параде“, заказан за 27. септембра у 17.00 у центру Београда, дан уочи Параде.

Како је наведено, „литија“ ће почети код Саборне цркве, кретаће се до Скупштине и Владе Србије, а затим натраг, до Саборне цркве.

Летком се најављује да ће на дан Параде поноса, 28. септембра, бити приређен „мирни, али одлучни протести“, такође у центру Београда, да би се „одложило зачињање непристојног, саблазног таласа геј-лудила које би да потопи корене моралног и биолошког битисања Срба“.

(Србин.инфо, Бета, САБОР СРБСКЕ СВЕТОСАВСКЕ СЛОГЕ)