Прочитај ми чланак

Политички хомосексуализам: Хоминтерна и Гејстапо

0

vucic-stefanovic-gej-duga

(Владимир Димитријевић)

У Србију је стигло наређење Хоминтерне, једне од армија Вашингтерне: геј параде мора бити.

У часу, кад је у први разред основних школа Србије уписано преко 6000 малишана мање него прошле године, а зна се да је од 2002. до 2011. становника мање 400 хиљада (неки су отишли ван земље, а не неки под земљу), београдска власт у служби Империје даје 300 хиљада динара за геј журку (о томе писале „Наше новине“ 11. септембра 2014), а ЛГБТ дружина обучава полицајце и социјалне раднике како да буду осетљиви на ЛГБТ проблематику (а неосетљиви на чињеницу да број сиромашних у Србији прелази милион). Зашто Хоминтерна, преко својих домаћих ЛГБТ испостава, обучава домаћу полицију? Па, хоће да је претворе у Гејстапо, који ће по Србији хапсити све оне који нису одушевљени Кончитом Вурст и не певају „Love Is In The Air“.

Оваквим својим поступцима НАТО колаборантски београдски режим се потпуно „аутовао“: ускоро ћемо, са све Суперменом Самодовољним на челу параде, имати легализацију „ЛГБТ бракова“, а одмах затим ће ови што би да марширају „од Владе до Скупштине“ тражити да уђу у вртиће, школе (као што су већ, преко сексуалног васпитања, урадили у Војводини), са циљем да „усвајају“ и „васпитавају“ децу.

И све то о стогодишњици Првог светског рата. Да су наши преци знали какви ће, столеће после Цера и Колубаре, доћи на власт у Србији, можда би пљунули у лице будућности и не би узели пушку у руке. Рекли би: „Боље да нас нема, него да се такви на власти изроде, и да Србе претворе у изроде!“

Наравно да овде није реч о хомосексуалној полној оријентацији (министра културе, министра просвете, било ког министра, министрице, државног секретарчића, или обичног грађанина Србије): овде је реч о политичком хомосексуализму, који служи Вашингтерни за убијање људи и народа, разарање породице и свођење човечанства на „златну милијарду“. Реч је о крвавом неолибералном капитализму, који је усвојио канибалски Закон о раду, и који Србију дупке сахрањује. И то је тако у читавој, од Бога и памети, отпалој Европи, чији су фанатици на власти у Београду.

А саветници су свим слугама Вашингтерне исти; што каже наш народ: „Курц и Гузенбауер – ето ти геј параде!“

(Двери)