Прочитај ми чланак

ЏИХАДИСТА ИЗ ПРИЗРЕНА ПРЕТИ шиптарским властима и хоџама на Космету

0

irak-dzihadisti

Бесник Фанај, из Врбнице код Призрена, који се придружио редовима ИДИЛ-а у Ираку, који је објавио фотографије на Фејсбуку на којима се види како врши егзекуцију цивила у друштву вођа ИДИЛ-а, (на фотографији се види заједно са Лавдримом Муџаxеријем), након покушаја да оправда злочине које чини као припадник ИДИЛ-а у име Аллаха и потврдио је да је други џихадиста Лавдрим Муџаxери жив, и да прети властима и имамима на Космету.

„Порука за све људе на Космету који су лоше информисани и који су изманипулисани неистинитим вестима. И онима који управљају законима куфра; и који свакодневно хладнокрвно раде Богу мрске ствари. Заклињем се Створитељем земље и небеса да ће вам доћи људи који воле смрт, као што ви волите живот, а доћи ће вам када и одакле их не очекујете“, преноси коха.нет.

„Они који желе да знају истину нека се врате Алаху док не буде прекасно… Имамима мунафицима којима су стомаци порасли од ручкова и вечера, кажем, о Ви немојте мислити да је умро шахаб Абу Бера, напротив оставио је пример да хиљаде других долазе. А, ви продајете свој Дин и плашите се Створитеља, ви који га се не плашите“, написао је на фејсбук страници.

Он је рекао да љубав према Створитељу га је навела да оде у Ирак и да се придружи редовима ИДИЛ-а.

(info-ks.net)