Прочитај ми чланак

СРБОМАНИЈА: Американци уз Богданове тројке научили да кажу чисто као суза (Видео)

0

Српски кошаркаш Богдан Богдановић поново је био инспирација за америчког коментатора који се прославио сада већ чувеном реакцијом – The troyka.

Паралелно са сјајним партијама српских кошаркаша на Светском првенству у Шпанији поправља се и знање српског језика код страних коментатора.

Богдан Богдановић је поново био инспирација за америчког коментатора, који се прославио сада већ чувеном реакцијом – „The troyka“.

Изгледа да је тројка против Грчке у осмини финала била је само почетак српског тренда на Мундобаскету. Исти коментатор је поново блистао у четвртфиналу, али је сада већ показао напредни ниво српског језика.

Богдановић је на 6:34 минута пре краја треће четвртине погодио нову тројку за вођство Србије 53:36.  Богдан је погодио без коске, а сјајни коментатор је показао да вредно учи српски језик. „Богдановић, чисто као суза“, узвикнуо је амерички новинар у преносу.

Србија је на крају декласирала Бразил са 84:56.

РУБИО ПОНОВО БИО ДРАМАТИЧАН: Добиће златну медаљу, али само за глуму

Талентовани Шпанац се није посебно истакао на Мундобаскету као фер играч.

Шпанци су шокирани. Медији, навијачи и кошаркаши остали су без текста након што их је Француска елиминисала у четвртфиналу Мундобаскета.

Суперталентовани Рики Рубио могао је да буде један од јунака нове шпанске титуле, али ће ово првенство завршити као трагичар.

Не толико због игре, која је било на добром нивоу који се од њега и очекује, већ због симулирања, неоснованих протеста код судија и „глуматања“ по терену. Нешто што не очекујете од НБА играча. Шпанија је иначе поражена од Француске 65:52.

Погледајте како је реаговао синоћ након дуела са Ертелом, судија је наравно, остао „нем“ на његове протесте:

(Курир)