Прочитај ми чланак

НАТО ИЗБАЦУЈЕ РУСЕ ИЗ СРБИЈЕ: Петиција – „Не дамо Српско-Руски хуманитарни центар”

0

ruskosrpski humanitarni centar

Поводом писања неких медија, и потврде истих навода од стране Викиликса, као и инсистирања ЕУ „да Србија буде део европског механизма за реаговање у ванредним ситуацијама“, позивамо грађане Ниша и Србије, да се путем петиције „Не дамо Српско-Руски хуманитарни центар из Ниша“ изјасне да су ПРОТИВ евентуалног прекида рада или измештања Српско-Руског Хуманитарног центра из Ниша.

Када петицију „Не дамо Српско-Руски хуманитарни центар из Ниша“ потпише 10000 пунолетних грађана Републике Србије петиција ће као слободна воља грађана бити предата представницима владе Републике Србије, представницима и посланичким групама Скупштине Републике Србије и представницима локалне самоуправе Града Ниша.

Текст петиције:

Ја, доле потписани, својом слободном вољом и под пуном одговорношћу потписујем документ

НЕ ДАМО СРПСКО-РУСКИ ХУМАНИТАРНИ ЦЕНТАР ИЗ НИША

којим ми доле потписани грађани Републике Србије захтевамо од Владе и Скупштине Републике Србије и локалне самоуправе града Ниша да и надаље раде на спровођењу Споразума од 20. октобра 2009. године између Владе Руске Федерације и Владе Републике Србије, и осталим пратећим Споразумима, о сарадњи у области хуманитарног реаговања у ванредним ситуацијама, спречавања елементарних непогода и технолошких хаварија и уклањања њихових последица којим је формиран и дефинисан рад Руско-српског хуманитарног центра.

ДА ПОТПИШЕТЕ ПЕТИЦИЈУ МОЖЕТЕ ОВДЕ:

Не дамо Српско-Руски хуманитарни центар из Ниша.

(Србин.инфо)