Прочитај ми чланак

УБИСТВО Тукли таксисту због рачуна, он пиштољем убио нападача

0

taksi_1367

Таксиста Драган С. (57) ноћас је у центру Београда пуцњем из пиштоља убио Жељка С. (37), једног од нападача који су га тукли после препирке око плаћања рачуна, јавила је Радиотелевизија Србије (РТС).

Убиство се догодило око 3 сата после поноћи у Кнегиње Љубице испред броја 14, а лекари су констатовали смрт 37-годишњег мушкарца на лицу места, док је таксиста, стар око 60 година, са повредом главе пребачен у Ургентни центар у пратњи полиције, рекла је агенцији Бета портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

РТС је јавио да девојка која се таксијем довезла до локала у Кнегиње Љубице није имала новца да плати превоз, па је замолила таксисту да јој допусти да уђе у локал и позове пријатеље који ће платити.

Након препирке, двојица мушкараца почела су да туку таксисту, који је првом приликом узео пиштољ из аутомобила и погодио у груди 37-годишњег мушкарца. Полиција је обавила увиђај, а саобраћај је у том делу улице био заустављен два сата.

Према речима Мацуре, у Београду су се ноћас догодила и три саобраћајна удеса у којима су повређене четири особе.

У 2.49 часова на раскрсници Старог железничког моста и Старог сајмишта догодио се саобраћајни удес у коме је повређена једна особа којој је указана помоћ на лицу места.

У 21.49 сати на раскрсници улица Господара Вучића и Војислава Илића 13-годишња девојчица у својству сувозача задобила је тупу повреду грудног коша и била је под стресогеном реакцијом.

У том удесу је повређен и таксиста од око 50 година који је задобио трзајну повреду врата.

Синоћ у 19.06 у булевару Краља Александра испред броја 98 младић од 25 година, моторциклиста, задобио је раздеротину и контузиону, тупу повреду чеоног дела главе, као и тупу повреду надлактице и натколенице.

Хитна помоћ је током ноћи обавила укупно 116 интервенција, од којих су 20 биле на јавном месту, рекла је Мацура.

Било је алкохолисаних, нарочито међу млађом женском популацијом, а од хроничних болесника највише су се јављали срчани болесници, затим особе са болом у грудима, астматичари, хипертензичари у смислу акутног погоршања и давања савета.

Хитна помоћ је током јучерашњег дана имала укупно 112 интервенција од којих су 32 биле на јавном месту. Смртност је јуче током дана била на уобичајеном нивоу.

(Агенције, РТС)