Прочитај ми чланак

СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА револуција без милости!

0

ruzica-dindic-zoran-dindic-aleksandar-vucic-godisnjica-smrti-1363033999-280599

Ми Срби смо добар, наиван и поштен народ, талентовани за науку, уметност, бизнис, спорт, али смо потпуни дилетанти за политику.

Грађани упорно гласају за исти политички олош. Заболе њих што Србија умире, што је народ болестан, нема лекова, нема посла, нема шта да једе и нема будућности. Шта то брига те зликовце? Њима је лично лепо. Краду и зајебавају народ у здрав мозак.

Зоран Ђинђић је ударио камен темељац за гробницу Србије. Он ће остати запамћен по томе, да се обогатио продајући своју земљу онима који су тако немилосрдно водили рат против ње, свега неколико година раније. Друштвену имовину су прво отели од народа тако што су је превели у власништво државе (око 150 милијарди евра), а затим украли за себе или поклонили западном олошу и подобним српским „бизнисменима.“

Најкраће, Хитлер је победио 5.октобра. Колац су нам забили петооктобарци који су сви, и данас, на власти, њихови службеници на свим водећим местима у друштву и држави Србији. Вољом демократског олоша Србија је престала да буде држава и постала је зоолошки врт. Данас, у парламенту Србије седи униполарна политичка опција која слепо извршава захтеве западног империјализма, а за своје услуге бива награђена могућношћу да може без икакве сметње или правних последица да неограничено пљачка сопствену државу.

Странке на власти у и лажној опозицији уопште не интересује опстанак Србије као државе, нити опстанак грађана Србије. Интересује их једино лично и групно богаћење, а једини лепак који их спаја је проклети новац. На власти се налазе нови типови још незаситији, још крволочнији, још више жељни безграничне власти и немилосрднији од претходних.

Вучић је све луђи и опаснији и има ли краја његовој болесној опсесији да аферама прикрије своје злочиначке планове, како да до краја разбије Србију, прикрије криминал банде из Демократске странке. Одмах након последњих избора, показао је своју праву природу, па је тако, опчињен новцем и престижом криминалног клана из Демократске странке, одлучио да покаже како је и он сам део те „елите“, да је сад довољно моћан и да многе од њих може да заштити.  За велике паре, наравно, показујући да неће реализовати ништа од својих предизборних обећања и да неће бити процесуиране пљачке Драгана Ђиласа, Драгана Шутановца и многих других „прометеја“ демократске пошасти која је задесила Србију у најстрашнијој транзицији источне Европе. Од таквог Вучића, треба очекивати да Демократској странци продужи живот, али не и Србији.

Вучић за три године на власти није урадио ништа за добробит народа , константно само спинује медије и производи афере док је задуженост Србије , незапосленост и беда све већа! Због његовог презира према Србима ван Србије, према Србима који су данас у косовском гету, због Срба у Хрватској који су и данас на мети правног насиља у овој држави, због Срба у Босни и Херцеговини које је Вучићев „политички тата“ Томислав Николић назвао „Босанци“, Вучић је постао омражен свугде, од Бања Луке, Брчког, Бијељине, Вуковара, Борова, па све до Косовске Митровице, Подгорице, Никшића, и свугде где још има Срба свесних онога што се данас у Србији догађа. Да Вучић више нигде није добродошао, види се и по графитима и плакатима који повремено ничу у овим градовима, на којима пише:

„Ниси добродошао изроде, проклеће те косовске светиње“.

Да ли неко данас говори о Космету? Њих то не занима. Издаја је завршена. Остаје само признање. СНС странка је смишљена као привремени пројекат, кукавичје јаје и политички провизоријум, подметнут искључиво са циљем да привремено обави пар прљавих послова (да преда Косово и за то време очува тековине демократске пљачке).

Опозицију немамо у парламенту, јер постоји документација о њиховим крађама и они морају да ћуте. ЕУ и САД знају да су Вућић, Николић и Тадић политички олош. Зато су их довели на власт. Уценили су их и они сада морају да испуне све преузете обавезе. „Поштеним“ изборима, који су унапред намештени и где се баш свако од стране глобалиста који владају светом може да купи, не може се доћи до слободе.

Грађани Србије, узмите ствари у своје руке! Не слушајте више те брбљивце и лажове! Не губите време на лудаке и дилетанте! Изађимо на улице. Нема више чекања! Само твојом побуном можемо се спасити…..

 

aleksandar-vucic-hasim-taci

ЕУ

ЕУ је банкротирала. Само то неће да схвате политички олош, цензурисани медији и корумпирани невладини сатрапи. Не желе да схвате, јер су лепо живели на тој идеолошкој превари. Немири у Шведској, убиства у Лондону, раслојавања становништва, све већа незапосленост, појаве фашизма и нацизма, рецесија, раст инфлације и немање никакве визије изласка из кризе су довољан доказ да Србија не треба са иде у ту гробницу европских народа.

Шта смо добили из ЕУ?

Санкције, бомбе са осиромашеним уранијумом, уцене, претње, кредите, камате, отимање територије, ратове, исељавања, лажне преговоре, лажна обећања, понижавања, исмејавања и константно негирање нашег националног идентитета и оптужбе да смо геноцидан, варварски и зликовачки народ. То треба прекинути.

Ово глобалистичко време у Србији треба посматрати као елементарну непогоду, „поплаву“. Кад наиђе „поплава“ прво испливају говна а одмах се шири и зараза. Кад санација почне говна се прво и чисте. Темељно и детаљно како би се смрад и зараза сузбили. Приближавамо се времену када ће у овој нашој земљи морати да се уради темељна санација. И говна ће бити темељно очишћена, јер је огромној већини смрад постао неподношљив.…

(Сви ставови изнети у тексту нису нужно ставови редакције СРБИН.ИНФО која је пренела овај чланак)

(The Balkans Chronicles)