Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Да ли је Вучић упутио позив на револуцију у Србији?

0

dveri i rusija

Двери откривају јавности да је постојао план да водеће банке из Русије, у сарадњи са домаћим привредним субјектима, субвенционишу што већи број домаћих фирми, али и индивидуалних произвођача. Сада од тога неће бити ништа и то све зарад фатаморгане која се зове ЕУ!

Уместо да се Србија и њени државни органи, пољопривредници и остали ужурбано спремају да организују откупне центре за извоз пољопривредних производа у Русију, уместо да се координира озбиљна државна стратегија како да Србија повећа своју пољопривредну производњу кроз повећање субвенција и кроз друге подстицајне мере усмерена ка српском извозу у Русију, Србија ће – по свему што смо чули од председника владе Александра Вучића – пропустити још једну историјску шансу.

Поставља се логично питање: како Вучић планира да повећа производњу и подстакне привредну активност о којој непрестано говори, ако не планира да повећа субвенције за извоз на најперспективније тржиште? Како планира да смањи незапосленост (која сада износи невероватних 30%) ако пушта низ воду овакве колосалне могућности за повећање запослености? Како планира да повећа извоз, ако са државног нивоа неће помоћи у старту да се тај пројекат реализује?

Двери откривају јавности да је постојао план да водеће банке из Русије, у сарадњи са домаћим привредним субјектима, субвенционишу што већи број домаћих фирми, али и индивидуалних произвођача!
Чак је и одређени број трговинских ланаца у Србији изразио опредељење да се укључи у пољопривредну производњу уз помоћ субвенција.

Као и много пута до сада, Влада је изашла у сусрет бриселском диктату и поред тога што је Вучић све до скоро уверавао руске партнере да ништа неће моћи да заустави сарадњу две земље.
Сада је и птичицама на грани јасно да је Влада Србије демантовала прву тачку сопственог „програма“ – отварање нових радних места, већа производњаа и извоз.

(Двери)