Прочитај ми чланак

Тражим истину, ко ми уби сина?

0

hro-POZAREVAC _620x0

Погибија Младена Моргенталера (17) из Пожаревца, који је под мистеризоним околностима настрадао 9. јуна, до данас није расветљена. Беживотно тело тинејџера пронађено је поред пута у близини скретања за Забелу, на обилазници пута према Великом Градишту, а према досадашњим налазима истраге, сумња се да је на младића налетео камион или неко друго теретно возило.

Младенов отац Златан затражио је од полиције да „коначно открије одговорног за страдање његовог сина“, као што је то, како је рекао, учињено и у случају погибије Луке Јовановића на Бранковом мосту у Београду. Иако истражни органи тврде да је младића, готово извесно, прегазио камион и вукао по путу, његов отац сумња у такву могућност.

– Да се тако десило, у Младеновим џеповима не би били пронађени његов мобилни телефон и кључеви, јер би морали да испадну док га камион вуче по асфалту. Такође, не би му била сломљена само кичма, већ би у том случају имао и друге повреде – сматра Златан, апелујући на све људе који имају неку информацију да се јаве и помогну у расветљавању ове трагедије.

Младен се, иначе, кобне ноћи враћао са сеоске заветине у Дубравници. Увече је кренуо за Пожаревац аутомобилом у којем је било неколико његових другова, али је касније изашао из возила, и наставио пут пешице. Био је ученик другог разреда Техничке школе са домом ученика „Никола Тесла“ у Костолцу, у којој је похађао трогодишњи смер за ауто-механичара.

(Новости)