Прочитај ми чланак

СРС: Напредњаци обећали инвестиције, а отварају народне кухиње!?

0

srsГрадски одбор Српске радикалне странке Нови Сад изражава незадовољство и забринутост због катастрофалне ситуације у нашем граду и комплетном комуналном систему, која је последица нерада, незнања и бахатости најгоре извршне власти у историји Новог Сада.

Уместо да се позабави мноштвом проблема у Граду који су кулминирали за време његовог мандата, Милош Вучевић констатује да је потребна реорганизација комуналног система, коју најављује уназад пола године, као да је јуче биран за градоначелника Новог Сада, а не пре две године. Највећу одговорност за критично, готово неодрживо стање у Стану, Путу, Лисју, Чистоћи, Градском зеленилу, Спенсу, Топлани… сноси незаинтересовани и неспособни градоначелник Новог Сада.

У предизборној кампањи Вучевић Нови Сад назива „успаваном лепотицом“ коју ће он и његови сарадници пробудити, а после две године тираније њега и његовог „тима снова“, „лепотица“ се није пробудила, већ је пала у дубоку кому. Српска радикална странка позива градоначелника Новог Сада да се окане глупости и бесмислица и да коначно, после пуне две године, почне да ради посао који му је поверила Скупштина Града.

Вучевићу, крајње је време да доведеш макар једну инвестицију у Нови Сад, јер си грађанима обећао инвестиције и посао, а не казан и народне кухиње.