Прочитај ми чланак

ТИЈАНИН УБИЦА: Хоћу да тужим државу због кршења људских права!

0

dragan-djuric-4

Драган Ђурић је сасвим убеђен да ће од државе наплатити одштету због кршења људских права, а тим новцем планира да „среди лице“ јер целог живота има комплексе због своје рошаве и бубуљичаве коже.

Монструм Драган Ђурић (34), који је крајем јула зверски убио Тијану Јурић (15), психијатрима који у затворској болници Централног затвора у Београду вештаче његово психичко стање данима прича најбизарније ствари, открива “Информер”.

Ђурић и даље не показује ни трунку кајања, хладнокрвно до најситнијих детаља описује како се иживљавао над недужном девојчицом, а сасвим је убеђен да ће од државе наплатити одштету због “кршења људских права”. Докторима је у више наврата испричао да ће тим парама платити да му “среде лице” јер целог живота има комплексе због своје рошаве и бубуљичаве коже.

Како сазнајемо, Ђурић је психијатрима испричао да је раније имао интимне односе са дечацима и девојчицама и да је био у неколико веза са удатим женама.

– Он одбија да каже било шта о томе. Али је више пута поновио да воли да има интимне односе са дечацима и девојчицама и да је и раније то радио. Онда се, без питања, хвалио наводним везама са удаим женама – преноси један од медицинских радника ангажованих н аовом случају.

Ипак, процена доктора је да је Ђурић озбиљан психопата и социопата, али да није луд. Они сматрају да је способан за суђење и да неће избећи казну, тврди извор овог листа.

Ђурића у Специјалној затворској болници, као ни у затвору у Суботици, нико није посетио.

(Телеграф.рс, Информер)