Прочитај ми чланак

ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ Вучић „распродао“ борски хотел „Језеро“ (Фото галерија)

0

hotel-jezero-67
Захваљујући томе што ће премијер Србије Александар Вучић летовати на Борском језеру, капацитети хотела “Језеро” скоро су попуњени.

Како “Блиц” сазнаје, током овог и наредног викенда има још неколико соба, али за последња два викенда августа биће тешко доћи до кревета.

Како наводе у хотелу “Језеро”, после вести коју је “Блиц” објавио да ће премијер Србије један од наредних викенда провести са својом децом баш на том месту, интересовање је све веће.

– Тог дана када је вест објављена, телефони су звонили нон-стоп. Јављали су се људи са свих страна да питају да ли има слободних места у хотелу, али занимало их је и када долази премијер. И туристичке агенције су врло заинтересоване да Борско језеро ставе у своје понуде – каже за “Блиц” Виолета Вучковић, менаџер хотела” Језеро”.

Она каже да су у хотелу сви врло пријатно изненађени том информацијом, али и да то не би био први пут да је премијер Вучић гост у њиховом објекту.

Соба још није резервисана

Како “Блиц” сазнаје, премијер Александар Вучић још није резервисао собу у хотелу “Језеро”.
– Иако је долазио, Вучић до сада никада није спавао код нас у хотелу, тако да не знамо какав има укус по питању соба.
Могуће је да ће се одлучити за, на пример, породичну собу пошто долази са децом – каже извор “Блица” из хотела “Језеро”.

Пре непуних месец дана баш на Борском језеру Вучић је имао састанак са румунским колегом Виктором Понтом, а гост хотела био је и прошле године.

– Потенцијални гости су се распитивали да ли ће и премијер, као и они, ручати у хотелском ресторану.

Неке је занимало да ли ће базен бити затворен када га буде премијер користио и да ли ће моћи да се купају са њим – прича Вучковићева.

Оно што је сасвим сигурно јесте да ко год борави на том месту, има могућност да ужива у предивној природи, миру и тишини који окружују хотел.

Када су у питању садржаји, премијер ће моћи да се опусти и ужива јер хотел располаже мноштвом забавних садржаја.

Између осталог, у “Језеру” постоје спа и велнес центар, куглана са баром, фитнес центар, спортски терени, столови за билијар и снукер…

Премијер Вучић на овај мини-одмор долази са својом децом, а како “Блиц” сазнаје, све трошкове ће сам платити.

Није захтеван гост

Како наводе у хотелу, премијер Вучић није захтеван гост и не тражи никакав специјални третман. Приликом последње Вучићеве посете особљу хотела је речено да се понаша уобичајено, као да се ради о било којој другој особи.

Такође, они који су желели могли су без проблема да му приђу, попричају и сликају се.

(Блиц, Фото: Промо)