Прочитај ми чланак

ПОРУЧУЈЕ ДА СУ СЛЕДЕЋИ СРБИ: Албанац кога је НАТО обучавао коље по Сирији!

0

PORUČUJE DA SU SLEDEĆI SRBI Albanac kolje po Siriji!

Командант Албанаца у терористичкој организацији Исламска држава Ирака и Шама Лаврдим Мухаџери похвалио се на интернету бајрамским клањем заробљеника, хвалећи се да су Срби следећи.

Мухаџери је објавио слике на којима одсеца главу сиријском заробљенику, додајући да ће то исто радити са неверницима (Србима), када се врати на Космет.

Мухаџери, о коме су српски медији већ писали је Албанац са Косова и Метохије, из региона Качаника. Мухаџери је на Космету радио за војску САД у бази Бондстил, (истакао се хапшењем и малтретирањем Срба) после чега су га ангажовали у окупационој мисији у Афганистану.

Мухаџери се после рада за Американце вратио као екстремни исламиста, а у Качанику је основао организацију „Исламска омладина Качаника“ која је себи дала задатак да створи Велику Албанију и да протера преостале Србе са Космета. Мухаџеријева организације је до сада у Сирију послала неколико стотина Албанаца.

Мухаџери је надавно објавио видео на коме са групом Албанаца цепа пасоше Косова и говори да је Исламска држава једина држава коју признаје. Иако је у медијима представљам као командант Албанаца у Сирији, ово је први снимак на коме се види да је Мухаџери убио неког или учествовао у борбама.

Мухаџери је у јуну најавио да ће снаге ИД освојити Јерусалим и Рим.

(Правда, Агенције)