Прочитај ми чланак

АПЕЛ ОЦА НЕСТАЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Помозите ми да нађем Тијану! (Видео)

0

APEL OCA NESTALE DEVOJČICE Pomozite mi da nađem Tijanu!

Отац нестале девојчице Игор Јурић упутио је драматичан апел свима да уколико имају праву информацију јаве полицији.

„Нестала је нама драга Тијана Јурић у ноћи између петка и суботе. На себи је имала белу мајцу, светле фармерке и беле старке. Ако имате било какву информацију или нађете било какав траг јавите нам на број 069/5232914“, рекао је Игор Јурић.

Подсетимо, и Мађарска полиција од јутрос се укључила у акцију потраге за несталом Тијаном Јурић (15) из Бајмока. Претражује се терен уз границу са мађарске стране, а српска полиција и Жандармерија већ трећи дан „чешљају“ осам километара терена од места где је девојчица нестала у суботу, пола сата после поноћи, до границе са Мађарском.

Готово сваки сантиметар атара који окружује Бајмок је прегледан, као и скровита места и бунари. Од девојчице засад, међутим, нема ни трага. На сеоском путу затечена је само патика „старка“, као и вештачки нокат. Родбина је препознала да је реч о Тијаниној обући, а и нокат, бар према украсима и раду, одговара онима који су на девојчициној руци.

Тијанин отац Игор, који живи у Белгији, у недељу је дошао како би помогао у потрази за својом мезимицом. Он и супруга Мирјана су испитани, али су обоје рекли да не знају ко би могао да науди њиховом детету или њима, и да ни на никог не сумњају.

(Вечерње новости)