Прочитај ми чланак

НОВА РЕЖИМСКА КАМПАЊА: Зауставите раст Двери макар гласинама на интернету!

0

dveri ne eu

Истраживања јавности која режим не објављује показују да медијска блокада Двери не даје резултате. Напротив, подршка Дверима расте!

Зато режим покреће нову кампању ширења лажи и рат гласинама против Двери.

Квазипатриотске странке и организације које су под контролом Вучићевих људи у БИА користе своје медије како би шириле лажи о некаквој подршци Двери Вучићу иако се нигде у јавности (а ни у стварности) не могу наћи трагови те подршке јер их једноставно – нема!

Данас су овој небулози додали и спин у коме користећи лажни мејл Двери обавештавају јавност како су десетине наших „чланова“ прешле у СНС.

Све је ово лаж, али опет није ништа ново. Као и до сада, и сада се покреће прљава кампања која ће биту препознатљива по кукавичлуку оних што се крију иза лажних мејлова, јер ни као људи, ни као политичке организације немају никакав интелектуални и морални углед.

Народ на ово каже: „Пси лају, а каравани пролазе“. А сви ми заједно који учествујемо у политичкој борби (било да сте власт или да смо опозиција, или да сте лажна опозиција у служби режима) треба да се сетимо да: како радили тако нам Бог помогао!