• Почетна
  • СВЕТ
  • Хилари Клинтон: Бил је сексуални зависник, јер га је злостављала мајка
Прочитај ми чланак

Хилари Клинтон: Бил је сексуални зависник, јер га је злостављала мајка

0

У низу нових књига препуних сензационалистичких тврдњи, које се објављују у очекивању председничке кандидатуре Хилари Клинтон на изборима 2016, нашла се и аутобиографија добитнице Пулицерове награде Лусинде Френкс, “Безвремени”. Она је у књизи одлучила да обелодани досад непознате детаље интервјуа који јој је Хилари Клинтон дала 1999, као прва дама, после афере у вези са Моником Левински, пишу светски медији.

bil-klinton-i-hilari-klinton--beta--apСве је то због мајке: Хилари и Бил Клинтон

У том интервјуу, Клинтонова је за Билијево понашање окривила своју свекрву, у то време већ покојну Вирџинију Кели, за коју је тврдила да је сина злостављала и повређивала “тако да не бисте поверовали“, мада никакве конкретне детаље о том наводном злостављању није изнела.

“Кад мајка ради то што је она радила, то вас заувек обележи“, саопштила је Хилари Клинтон тада Френксовој, у интервјуу за магазин “Ток“, али новинарка је одлучила да ове делове њене приче изостави из чланка, због буре која се у то време подигла око афере Левински.

“Дејли њуз“ је, међутим, имао увид у верзију мемоара Френксове у којој се износе детаљи о поремећеним односима између мајке и бабе бившег председника, при чему Клинтонова супругову прељубу описује као “грех из слабости“, и тврди да му је остала привржена упркос “огромном болу и огромном гневу“ због неверства.

Оправдање за Била Хилари налази и у томе што му се веза с Левинском догодила у тешком емотивном периоду, док је још жалио за покојном мајком.

“Био је тако мали кад је доживео злостављање које га је обележило. Између његове мајке и баке је постојао страшан сукоб“, изјавила је конкретно тадашња прва дама, бранећи супруга угроженог скандалом.

У другим књигама које износе пикантне детаља у антиципацији кандидатуре Хилари Клинтон може се, између осталог, прочитати и да су телефонски разговори Била Клинтона са Моником Левински угрозили безбедност САД, јер су стране службе које су их прислушкивале и снимале покушале да их искористе за уцену, док се сензационална кјинга новинара Едвина Клајна бави лошим односима Клинтонових и Обаминих, за које твди да би могли да угрозе изгледе демократа на изборима 2016.

Упркос примирју које демонстрирају у јавности, Клинтон, наводно, презире Обаму, а Мишел иза затворених врата Хилари назива “Хилазвер“. Ова нертрпељивост, по Клајну, иде чак дотле, да би Обама могао да занемари своје обећање да ће 2016. као председничког кандидата подржати Хилари, коју је наводно већ задиркивао да би и Мишел била јак кандидат за Овални кабинет.

(Вести)