• Почетна
  • СПОРТ
  • БРУКА: Ана Ивановић се сликала разголићено у окружењу хришћанских фресака
Прочитај ми чланак

БРУКА: Ана Ивановић се сликала разголићено у окружењу хришћанских фресака

0

ana ivanović razgolicena u crkvi

Погледајте фотографију српске прослављене тенисерке Ане Ивановић, која је изазвала масовну расправу на друштвеним мрежама.

Две стране су се сукобиле око тога да ли је Ана пристојно и адекватно обучена за простор у коме се налази, и да ли је седење на столу пристојно, поготово у таквом амбијенту.

Мишљења су подељена, од одобравања до згражавања. Погледајте и ви, па заузмите страну… – ми смо заузели!

Фотографија је начињена у Castello di Amorosa, у винарији у Калифорнији у оквиру које је католички храм. Занимљиво је да је сам храм и дворац, укључујући и фреске поред који је сликана Ана Ивановић, пренесен из Италије (Пјаченце) у Калифорнији.

У оквиру Castello di Amorosa се одвијају редовно католичке мисе, а дворана у којој се сликала Ана Ивановић јесте трпеза са хришћанским фрескама.

Ана Ивановић је и пре знала да са својим фотографијама изазове буру у српској јавности.

 

bruka ana ivanović bil klinton jelelena janković
Ана Ивановић и Јелена Јанковић упознале су се са бившим америчким председником Билом Клинтоном  током УС ОПЕН-а 2009.г. у Њујорку. Бил Клинтон је тада на свечаном коктелу  у њујоршком Медисон Сквер Гардену срео српске тенисерке и преко људи из свог протокола се упознао са њима.

Бивши амерички председник је замолио Ану и Јелену да се заједно фотографишу што су оне тада радо прихватиле. Одмах су се у то време, појавили многобројни коментари да српским тенисеркама то баш и није требало ако се зна да је некадашњи председник Америке најодговорнији за бомбардовање Србије 1999. године, када је више  хиљада цивила изгубило живот, међу којима и трогодишња Милица Ракић из Батајнице.

Занимљиво је, да после те фотографије убрзо је наступио пад у каријерама српских тенисерки, од којег се нису опоравиле до данашњег дана

(Дневне.рс, Србин.инфо)