Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: САД затвара српски медијски простор за патриоте, православце и Русе

0

blic-novine-trafika

„Западни савезници“ на челу са Америком су одлучили да до крајњих граница интензивирају и заокруже своје медијско и обавештајно-логистичко присуство у Србији.

Недавна куповина четрдесет девет процената акција у предузећу Ringier Digital AG (дневни листови “Блиц“, „Ало“ и „24 сата“), од стране америчке компаније KKR Group, иза које стоји бивши директор Централне обавештајне агенције (CIA) Дејвид Петреус, као и информације да је иста ККR Group покренула пословни аранжман са грчком компанијом Antenna Group, (у чијем власништву је ТВ Б92 и ТВ Прва), јасно нам ставља до знања, да су „западни савезници“ предвођени Aмериком одлучили да до крајњих граница интензивирају и заокруже своје медијско и обавештајно-логистичко присуство у Србији.

Циљ је јасан: због стратешког значаја који Србија тренутно има – посебно у светлу најновијих дешавања око Јужног тока и око Украјине – потребно је ставити под потпуну контролу комплетан медијски простор Србије и потпуно умртвити српско јавно мњење према Русији, посебно у контесту ескалације кризе у Украјини.

Овим информацијама треба додати и то да је KKR Group власник предузећа СББ, највећег кабловског оператера у Србији. То значи да се приводи крају стезање медијског обруча над Србијом. То такође значи да су западним обавештајцима практично на длану доступни интимни подаци о великом броју наших грађана.

У свакој земљи, која води рачуна о свом суверенитету и безбедности, би зазвонила сва звона на узбуну, али не и у Србији. Безбедносне службе не реагују, а струковна удружења остају нема.

Зато апелујемо: Ало, Србине пробуди се, макар на Блиц!