Прочитај ми чланак

ПОГЛЕДАЈТЕ: Потресни фото о злочинима кијевске хунте којег западни медији одбијају да објаве!

0

potresni foto o zlocinima kijeske hunte1_n

Да у западним медијима нема слободе говора, нити истинитог приказивања стварности доказ је и грађански рат у Украјини.

Када су у питању наводни злочини народне проруске милиције, медији у западним земљама утркују се да објаве такве информације, често и не проверавајући изворе.

Међутим, када се ради о злочинима кијевске хунта, над домаћим становништвом источне Украјине, ти исти медији не објављују информације правдајући се да извори нису поуздани.

Но, срећом, свет је глобално повезан преко интернета, па се истина пробија и на Западу ширећи се алтернативним путем преко друштвених мрежа.

Ово су фотографије злочина које је починила кијевска хунта 18. јула бомбардујући искључиво цивилно становништво у Луганску. Највећи италијански медији нису хтели да их објаве. Међутим преко друштвених мрежа ове фотографије су имале на стотину хиљада гледања.

Истина се не да угушити – она је увек на праведној страни. У украјинском грађанском рату већ одавно се зна на чијој је страни правда.

Ма колико се трудили западни медији и ратна пропаганда западне хунте још нису објављење фотографије које сведоче о злочинима народне милиције над обичним народом. О супротној страни, кијевској хунти и њеним злочинима, нажалост свакодневно добијамо веродостојне податке.

Уверите се и сами:

(nicolai.lilin,СРБИН.ИНФО)