Прочитај ми чланак

МЕЧКИ НА РУПУ: Спаљивао живе Русе у Одеси, а онда им се предао да се спасе од Стрелкова!

0

Monstrum3

РОСТОВ – Неколико десетина украјинских бораца пребегло је у Русију током борби у пограничним деловима Новорусије. Они су пребегли како би се спасили од војника Новорусије који су опколили њихове једиице. Међу онима који су се предали руским граничарима углавном су голобради младићи који су мобилисани од стране Украјинског режима, али Русима је сада упао „трофеј“ у руке“.

Један од монструма који је предводио напад на зграду Дома синдиката у Одеси у којој је изгорело неколико десетина ненаоружаних прпруских активиста предао се руским граничарима. Човек који у мају батинао Русе, бацао молотовљеве коктеле како би их палио, проваљивао и у куће проруских активиста сада је, бежећи од бораца Игора Стрелкова, кукавички побегао у Русију остављајући своје саборце из „Десног сектора“.

Руски медији још увек нису објавили име овог монструма, али снимак о његовим злоделима још у мају је објављен на интернету. Он се предао 21 јула,а препознат је пошто је телевизија Русија 1 емитовала прилог о групи украјинаца који су сепредакли граничарима.

(Правда)