Прочитај ми чланак

ВЕДРАНА РУДАН: Хрватска не пуши Хитлеру, пуши Америци, и не убија Србе зато што их je побила

0

vedrana-naslovna31Сви ми који баш никакве везе нисмо имали са прецима који су за вријеме НДХ пушили Хилтеру, убијали Жидове, Србе, Цигане и све кривомислеће у концентрацијским логорима опакијим од оних у Њемачкој стидимо се наше прошлости али је не можемо избрисати. Неки наши очеви служили су се специјалним ножевима којима су људима резали вратове. НДХ је била једина земља у којој је постојао концентрацијски логор за дјецу.

Док смо живјели у Југославији, уређеној земљи, учили су нас да не смијемо мрзити. Мржња је била службено забрањена, били смо “несврстани”, једнако су нам били мрски и “источни” и “западни” злочини. Кад је Америка у Вијетнаму убијала људе, биљке, животиње, југославенским су се улицама ваљале хорде демонстраната које су урлајући тражиле мир. Ни један амерички злочин југославенске власти нису благословиле.

Кад су Руси напали Чехословачку, пишем о томе јер се тога сјећам, опет смо били на цести. “Чехословацима” који су тада љетовали код нас пружали смо сву могућу помоћ и утјеху. Титу тада није падало на памет да пуши Русима, једноставно, клечање му није ишло. Док сам живјела у Југославији, јебе ми се што ће о овоме што пишем рећи хрватски нацићи, плаћеници из ЕПХ и остале будале опранога мозга, била сам поносна на своју земљу. Знала сам у каквом свијету живим, државне новине, телевизија и радио никад ми злочинце нису приказивале као добре момке.

Данас, данас живим у спрдачини од земље и очи ми падају од срама као да сам сама крива за то. Нисам! Нисам гласала за ХДЗ! Нисам гласала за СДП! Нисам гласала за пљачку народа! Нисам гласала за рат! Нисам гласала за мржњу! Нисам гласала за данашњу хрватску глад, биједу, незапосленост. Знам да не живимо у смећу од земље због “свјетске кризе” него локалних лопова. Ни то ми не помаже.

Данашња НДХ иста је попут покојне само су средства убијања софистициранија. Наши тренутачни павелићи пуше Америци, Хитлеру већем од Хитлера, не убијају Србе јер су их. што дали убити што протјерали…Знам, они су напали нас, ми смо се само бранили…Говорим о цивилима које смо побили. Ни у концентрацијским логорима НДХ нису чучали ратни злочинци. Наши павелићи данас не убијају ни Жидове, напротив. Нама су Жидови данас, кад кажем “ЖИдови” мислим на фашистичку власт државе Израел, оно што нам је за вријеме старе НДХ био Хитлер. У данашњој НДХ убијају се Хрвати са толико перверзном страшћу да човјек због очаја пожели сам себи хрватском камом пререзати хрватски врат.

Шутимо. Једини у цивилизираном свијету шутимо док Амери и Жидови убијају Газу. Већу је шансу за спас од смрти ножем, метком, плином пред седамдесет и четири године имао Жидов пред Хитлером него то данас има Палестинац пред Америма и Жидовима. Нормални свијет је на ногама. Млади, стари, дјеца, сви су на улицама свјетских градова. Дижу глас против највећег зла на кугли земаљској. На демонстрацијама у Лондону снимљен је ултра ортодоксни Жидов са палестинском заставом у руци. Просвједују и Жидови у Израелу. Није проблем у жидовском народу него у разбојницима који владају Израелом и Америке која их плаћа.

Сви су, дакле, на цести. За наше медије то није вијест. Нашим су политичарима уста толико пуна америчке сперме да ће се због тога мојим прапрапраунуцима дизати желудац. Па ипак, то нам не би смио бити алиби као што онима који су живјели за вријеме оне НДХ никад нисмо опростили што су убијали невине или нијемо гледали покољ.

Коме ја говорим?

Хрватски народ је једноставно СМЕЋЕ. Јебе се нама за тисуће побијене палестинске дјеце, стараца, жена. Јебе се нама што се на киосцима продају новине попут Јутарњег листа коме је рушење авиона који је летио изнад ратне зоне једина битна свјетска вијест. Из дана у дан нас бомбардирају подацима колико је у авиону погинуло дјечице, колико стараца, колико стручњака за АИДС. Путин је струшио авион. Кад сконча Путин онако како је скончао Гадафи Земља ће бити спашена.

Јебите се, пучаши америчкога курца!

Колико је стараца побијено у Гази? Колико је дјечице побијено у Гази? Колико је дјечака данас убијених у Гази могло постати врхунским стрчњацима за АИДС и не само за АИДС? Јебе се вама. Палестинци су за вас, како давно рече Орвел, “не људи”. Тко јебе Плаестинце? Исти онај који је јебао Жидове, цигане, кривомислеће, Србе…

Југославије нема. Нитко од грађана НДХ 2014. неће изаћи на цесту и урлати против Злочина. Говна смо били, говна остали. Мени Југославија недостаје. Тада сам себе држала човјеком.

(Блог Ведране Рудан)