Прочитај ми чланак

МЕЂУНАРОДНА ТУЧА: Руси бранећи част, тукли редом Украјинце, Енглезе, Немце

0

ruska-zastava

Према изворима са социјалних мрежа у једном од турских хотела у Кемеру десила се права битка између руских и украјинских туриста.

Већина туриста у том хотелу су били – Руси, Украјинци и мало Турака. По речима очевидца “ништа није указивало на могући сукоб, али јуче после вечере група кијевљана је изазивачки почела да пева: “Русе на врбе“ Такви нацистички повици су изазвали незадовољство код руских туриста из Санкт Петербурга али таква реакција није умирила украинске туристе који су напротив почели још јаче да узвикују и изазивају и на крају су добили батине.

Затим је туча почела да се шири и увлачи све више туриста. Кавга се “дигла до небеса“ Тукли су се лежаљкама, столицама, давили у базенима хотела. “Дошао је велики број полицијских кола и полицајаца”, испричао је један од гостију који је учествовао у “првим редовима” сукоба, а све што се дешавало је личило на туче у салонима “Дивљег Запада“

Руси су се толико “распрашили” да су сукоб наставили и са енглезима и немцима. Французи су се тукли на страни руса, а помагали су им кавказки, казашки и белоруски туристи.Сада се на хотелу виори руска застава.

Са руског превео Гридин Александар

http://etoonda.livejournal.com/365648.html#comments

(СРБИН.ИНФО)