Прочитај ми чланак

ДСС: Отворено писмо Влади Републике Србије

0

vlada-srbije

Поштовани господине председниче Владе, поштована господо министри,

веома добро знате да су на Косову и Метохији Срби изложени институционализованом насиљу, веома добро знате да се Србима са Косова и Метохије отима имовина, прети, да се физички угрожавају, веома добро знате да се против часних Срба, који су стали у одбрану Србије и права да живе у својој држави Србији, покрећу монтирани кривични поступци и да су актуелне жртве прогона, не и последње, Славиша Ристић и Стеван Вуловић, ранији и садашњи председници општине Зубин Поток, знате, наравно, да то чине институције самопроглашене тзв. „Републике Косова“, монструозне НАТО творевине, уз помоћ ЕУЛЕКСА.

Знате и то да сте одговорни што је могуће да се врши такво институционализовано насиље над делом народа којем формално припадате и који званично заступате, јер сте Бриселским споразумом прихватили институције лажне тзв. „Републике Косова“, а укинули наше, српске, на делу територије Србије.

Све знате…само не видесмо да знате да се ставите о одбрану свог народа на Косову и Метохији, у одбрану прогоњених појединаца, грешних само због тога што су патриоте.

Не видесмо, јер не само да ништа не чините, чак ништа и не зборите.

Хоћете ли се огласити поводом прогона Славише Ристића и Стевана Вуловића?

Хоћете ли у Бриселу или ма где другде поставити питање због чега се невини људи прогањају?

Немате времена? Не смете? Не можете?

Постоји ли ишта прече?

Огласите се. Знамо да није лако. Али све што је добро наилази на отпор.