Прочитај ми чланак

ROBERT PARRY (ПОЗНАТИ АМЕРИЧКИ НОВИНАР): ЦИА има доказе да су Боинг оборили пијани украјински војници

0
malezijski-avion

 

Како може да се нађе на Јутјубу ( PrisonPlanetLive) и преноси сајт consortiumnews.com, амерички сателитски снимци, према наводима познатог америчког новинара и аналитичара Robert Parry показују да су украјински војници оборили малезијски путнички авион MH17.

Robert Parry, новинар који за време председника Роналда Регана открио да ЦИА спроводила илегалне операције у Централној Америци, тврди да ата иста ЦИА сада располаже фото материјалима који доказују да је за обарање малезијског авиона у Украјини одговорна украјинска војска – односно њени пијани припадници!

Parry тврди да америчка ЦИА располаже фотографијама јукрајинске противаздушне одбране која је испалила ракету на злосрећни малезијски путнички авион. Да се ради о кијевским војницима, амерички новинар доказује своју тврдњу тиме што се види да војници носе униформе и ознаке украјинске војске.

Пери није открио свој извор из америчке обавештајне службе, међутим, нагласио је да је реч о поузданом извору, од кога је и раније добијао истините информације у сличним случајевима.

Боинг 777 компаније Малезија ерлајнз, који је летео на релацији Амстердам-Куала Лумпур, срушио се 17. јула на истоку Украјине. У авиону се налазило 298 путника и чланова посаде, од којих нико није преживео.

Занимљиво, иако се радио о тврдњама Robert Parry, вишенаграђеног познатог новинара и истраживача, ниједан национални амерички и еу медиј није хтео да објави ову вест.

(Србин.инфо)