Прочитај ми чланак

ЧУДОТВОРНА СМЕСА: Помешајте ова три зачина и уништите рак!

0

kurkuma

Докторка Каролајн Андерсон каже како се не морате плашити да ћете оболети од рака уколико помешате и конзумирате ова три зачина. Реч је о смеси три лако доступна зачина. Андерсонова је, како каже, до својих сазнања дошла истражујући две хиљаде година стару традицију употребе ових састојака у источној Индији, а чији су резултати потврђени и у западним медицинским истраживањима.

Докторка је истакла да уколико користите ова три састојка свакодневно, готово сигурно нема опасности да оболите од рака. Та три чудотворна зачина су куркума, маслиново уље и бибер.

Помешајте четвртину кашике куркуме с пола кашичице маслиновг уља и додајте прстохват млевеног бибера. Све заједно добро промешајте. Добијене смесу можете да користите као додатак салатама и јелима, али је можете конзумирати и саму.

Уколико је додајете у оброке који се термички обрађују тада смесу у храну ставите на самом крају како се не би прекувала. Уколико је једете саму, можете је ублажити с мало воде. Уносите је у организам свакодневно и што чешће.

„Све је у куркуми. То је зачин у облику жутог праха. Њене антиупалне способности су невероватно моћне. Не постоји нити један други, природни састојак који је учинковитији за смањење упала од куркуме”, тврди Андерсонова.

Истраживања су показала како куркума спречава рак дебелог црева, простате, мозга и дојке.

(Курир)