Прочитај ми чланак

ДСС: Српска власт крива што Тачијеви ратни злочинци хапсе Србе

0

DSS-logo-Хапшења и прогон Срба на Косову и Метохији се настављају: на реду је Славиша Ристић, некадашњи председник општине Зубин Поток , невин човек који може бити крив само за то што је штитио свој народ и своју државу Србију. Остали Срби нека се припреме.

Актуелна српска власт, председник Републике и Влада Србије, која је распустила институције државе Србије на КиМ, пустила сепаратистичку полицију да дивља по северу КиМ и фактички признала НАТО-мафијашку самопроглашену Републику Косова, сносе искључиву одговорност за спровођење терора над српским становништвом.

Институционализовано насиље којем су Срби на Косову и Метохији изложени има смо један циљ: да се сталним застрашивањем, претњама, притисцима, отимањем имовине и физичким насиљем прогнају и да се КиМ етнички очисти. У том прљавом послу непосредно учествује и Еулекс, али и српска власт која даје прећутну, али јасну сагласност.

Председник Републике и српска Влада тргују делом сопственог народа и делом територије Србије: предају их зарад обећања уласка у Европску унију и спољне подршке њиховом опстанку на власти. Има ли већег безчашћа?

(ДСС)