• Почетна
  • ВИДЕО
  • УХВАТИО МАНИЈАКА (18) КАКО МУ СИЛУЈЕ СИНА (11), па убио џавола у њему! (Фото, видео)
Прочитај ми чланак

УХВАТИО МАНИЈАКА (18) КАКО МУ СИЛУЈЕ СИНА (11), па убио џавола у њему! (Фото, видео)

0

pretucni manijak
Момак има среће што верујем у Бога – јер бих га иначе убио, изјавио је отац.

Један отац (35) из Дејтон Бича у Америци затекао је Рејмонда Фолендера (18) у сопственој кући како сексуално злоставља његовог 11-годишњег сина и убио бога у њему.

„Направио сам од њега крваву мрљу. Дођите и позовите хитну помоћ, требаће му“, назвао је отац полицију.

Када је дошла, полиција је Фолендера затекла на поду, без свести. Како је рекао полицији бесни отац, користио је као оружје само ноге и песнице.

Наиме, отац 11-годишњег дечака тврди да је, када је око 1 сат поподне свратио с посла до куће да узме нешто за јело, чуо необичну буку из спаваће собе и тамо Фолендера затекао спуштених панталона, у сексулном чину са својим 11-годишњим дететом.

„Момак има среће што верујем у Бога – јер бих га иначе убио“, изјавио је отац.

Дечак је током истраге испричао да је тог преподнева са другариам играо видео-игрице, али да га је, када су сви остали отишли, Фолендер одвукао у спаваћу собу и свукао му панталоне и сексуално га напаствовао, као што је то повремено чинио већ три године.

Без оптужбе за оца Фолендер је са злостављаним дечаком био у блиским породичним односима, и претио му је да ће се нешто страшно десити уколико некоме каже шта му је радио.

Пошто га је бесни отац премлатио, ухапшен је без права на кауцију и оптужен за сексуално злостављање детета млађег од 12 година, тек пошто му је претходно указана медицинска помоћ. Признао је све за шта га дечак терети, и сада му предстоји суђење, а по свој прилици и строга казна. Дечаков отац није оптужен ни за шта.

(Курир)