• Почетна
  • ПОЛИТИКА
  • УШЛА У ПОЛИТИКУ: Сузана Манчић постала члан Савеза војвођанских Мађара
Прочитај ми чланак

УШЛА У ПОЛИТИКУ: Сузана Манчић постала члан Савеза војвођанских Мађара

0

suzana-mancic

Сузана Манчић, певачица, водитељка и некадашња Лото девојка, решила је да се опроба и у политици. Наиме, Сузи је почетком априла закуцала на врата београдског одбора Савеза војвођенских Мађара са жељом да постане њихов члан.

„Сузана је један дан банула и просторије странке и рекла да жели да постане члан. Није тражила никакве специјалне услове ни страначке функције, али је говорила о својој баки Мађарици и распитивала се о могућности добојања машарског пасоша“, рекао је извор близак певачици.

„Истина је да сам постала члан СВМ и једини и прави разлог због чега сам то учинила је тај што сам мађарског порекла јер је моја бака Мађарица. Не размишљам о активној политичкој каријери јер сам презаузета другим стварима, а ако се некада будем одлучила да затражим пасош Мађарске биће то само због будућности мојих ћерки“, рекла је Сузана.

„Сузана је члан наше странке и нашем одбору се придружила пре неколико месеци. У просторије на Врачару је дошла са пријатељицом која је такође наш члан и без икаквих услова потписала је приступницу. Драго ми је што је позната личност приступила нашој опцији, а моја жеља је да се она мало више активира“, рекао је председник београдског одбора мађара Небојша Марјановић.

(Наше новине)