Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ 2000-те: Блер је убица, у Србији га поштују само страни плаћеници

0

toni bler vucic

– Тони Блер је, поводом догађаја у Северној Ирској, изјавио да ниједна земља – цитирам, ниједна – па ни Велика Британија не може дозволити да јој неко убија војску и полицију.

Блер, ваљда, изузима само Србију, па српску војску и полицију може да бије и убија ко хоће. Зар то није најбољи пример политике двоструких аршина? (…) Стране агентуре које воде специјални рат против српског народа успеле су да заврбују неке српске политичаре који се сада хвале како имају подршку светских сила.

Они су можда најбољи на свету, много их воли Америка, много их воли Мадлен Олбрајт, много их воли Шредер, много их воле Блер и сви остали, они су много дивни, само један проблем имају – наш народ их не воли, народ их неће. Непријатељи Србије, који су убијали наше грађане и уништавали земљу, решили су да по сваку цену, медијском агресијом и окупацијом обезбеде што ширу подршку својим слугама у Србији.

Наш је циљ да укажемо ко су страни плаћеници и да објаснимо шта ће се са Србијом догодити ако би Американци успели да је покоре и да на власт доведу своје слуге. Србија не би постојала – тврдио је Вучић. („Велика Србија“, март 2000.)

Овако је некада говорио Александар Вучић о Тонију Блеру.

(Србин.инфо)