Прочитај ми чланак

Нестанак малезијског боинга био је срачунат!

0

malezija

Нестанак малезијског авиона на лету МХ370 био је намеран и срачунат, пише у књизи, а преноси портал „24 сата.хр“, о трагедији која ће бити објављена пуна три месеца након мистериозног инцидента.

Аутори са Новог Зеланда, пилот комерцијалних летова Еван Вилсон, и новинар Ваикато Тајмса Џеф Тејлор тврде да су користили процес елиминације како би навели читаоце на откриће да мистериозни нестанак авиона није био несрећа.

– Истина која се крије иза лета 370 оставиће у шоку путнике – казао је Вилсон коментаришући закључак књиге ‘Гоод Нигхт Малаyсиан 370’ и додао:

– По први пут изнели смо детаље о лету, његовој невероватној рути, те о ономе што је било заслужно за пад авиона у Индијски океан.

Радња започиње у Међународној ваздушној луци у Куала Лумпуру 8. марта ове године и испреплиће животе 239 путника и чланова посаде који су се спремали на пут за Пекинг.

Вилсон, бивши извршни директор две авиокомпаније квалификован за безбедносне истраге у транспорту, рекао је како је истражио сваки доказ и елиминисао могуће сценарије и да читалац на крају књиге бива доведен до ‘шокантног и невероватног закључка’.

Аутори књиге отпутовали су у Малезију како би интервјуисали службенике и чланове породице пилота Захарие Ахмада Шаха.

Тејлор тврди да власти нису хтеле признати истину.

– Због рођака несталих, истина се мора сазнати. Заслужују више од измишљених прича. То што се догодило лету 370 није било случајно и нкада није смело допустити да се тако шта догоди – казао је Тејлор.

Потрага за несталим авионом још увек није обустављена.

(Вечерње новости)