Прочитај ми чланак

УЖАС: Снимљен како је аудијем покосио ученицу насред пешаког, летела 20 метара (Видео)

0

Лекари КЦ Ниш боре се за живот ученице гмназије „Светозар Марковић“ М. Ж. (17) из Пуковца коју је 7.јуна у 14.50 часова на пешачком прелазу у Улици Димитрија Туцовића покосио „ауди кватро купе“ којим је управљао Александар С. (21) из Мерошине.

ПАЖЊА!!! Упозоравамо читаоце да видео садржи призоре који могу бити узнемирујући!

Девојка је оперисана на Клиници за васкуларну хирургију и због тежина повреда примила је више од пет литра крви. Она је стабилизована али је и даље животно угрожена.

– Пацијенткиња је примљена у јако лошем општем стању, са тешким повредама карлице и главе и са знацима трауматског и хеморагичног шока јер је изгубила доста крви. Оперисана је у суботу због унутрашњих повреда а након операције, она је у поступку стабилизације али је још увек на машини за дисање и у критичном стању, каже лекар Клинике за Васкуларну хирургију др Ангелина Богићевић.
Ауди после несреће

Отац ученице Горан Ж. каже да се М. Ж. враћала са излета у Сићеву где је била са школом.

– Прелазила је коловоз на пешачком прелазу да би са друге стране улице, сачекала аутобус којим се враћа кући. Извините не могу да причам, тешко ми је, само она да буде добро, рекао је Горан.

Стравичан удес и моменат у којем „ауди“ огромном брзином налеће на ученицу, забележиле су и сигурносне камере. На снимку се види како М.Ж. на прописан начин прелази коловоз али је аутомобил удара само два корака пре него што је успела да пређе ан другу страну улице.

(Блиц)