Прочитај ми чланак

Размишљамо и да напустимо лигу! (ВИДЕО)

0

14017768909019 

„Плашим се да ме не казне и што сам смршао, мада би ‘они’ навијачи могли да промене песму у свињо мршава“, поручује тренер Партизана

Душко Вујошевић и Богдан Богдановић су били актери једног од два инцидента у Хали спортова, али на конференцији за медије после меча са ФМП-ом, стратег Партизана покушао је да објасни шта га је навело да, мимо свих резона, ухвати репрезентативца Србије за гушу. Потом га и пошаље у свлачионицу.

“Ушао је у велику нервозу и добио техничку грешку, али, погледајте његову четврту и пету личну! И поред тога не сме да прави техничку. Такође, за играче не постоји публика док траје утакмица, а он је имао комуникацију за трибина, показао је прстом. Зато је послат у свлачионицу четири секунде пре краја и није био на слављу.

Ја према својим играчима имам родитељски однос. Они знају зашто трпе неке ствари. Богдановић је јако талентован играч који је пре мог повратка био 13. и 12. играч у Партизану. Ово што је постигао јесте од момента када сам ја дошао, захваљујући свом раду и таленту, али и мом присуству. Ово је стара пруска школа”, објаснио је Вујошевић, а преноси Спортски журнал.

У мечу у коме је искључен његов колега с аклупе ФМП-а Милан Гуровић, трофејни тренер црно-белих је поново био незадовољан арбитражом. Због чега најављује радиклане потезе.

“Судије дођу са инструкцијом да на сваку реакцију свирају техничку, уплашени да њихова даља каријара И судбина у кошарци зависи од тога како ће кажњавати играче Партизана. Плашим се да ме не казне и што сам смршао, мада би ‘они’ навијачи могли да промене песму у „свињо мршава“. Прави се атмосфера где мора да се ћути, нико не сме да писне.

Сад постоји идеја да се екипе повуку из Јадранске лиге и врате у домаће такмичење. У ово! Овако вођено, са оваквим суђењем!? Да ли због овога да напустимо АБА лигу. Ако се овако настави размишљамо да напустимо ову лигу, са свим консеквенцама по Партизан, појединачно и за кошарку”, закључио је Вујошевић.

( Моззартспорт )