Прочитај ми чланак

РОТШИЛДИ – НАЈМОЋНИЈА ПОРОДИЦА НА СВЕТУ: Глава породице (1)

0

Марксизам, глобализам, мондијализам, нови светски поредак, либерализам…све су то еуфемизми за појам који представља невидљива империја фамилије Ротшилд. Ротшилди не умиру, они само одлазе у историју, а на њихово место неупадљиво долазе њихови синови и унуци. Са позорнице је, како се шушка, отишао стари газда Јакоб, а на његово место долази син Натан (Натањел Филип Ротшилд, који носи име  родоначелника енглеских Ротшилда).

Тешко бреме је пало на нејака плећа младог наследника. Натан није сам. У вођењу империје помоћи ће му стричеви Евелин и Едмунд и остали чланови енглеске фамилије( Кетрин, Ема, Леополд…), али и рођаци из Француске(Давид, Едуард…). Фамилија Ротшилд има своје гувернере, премијере, министре, надзорнике који воде рачуна да се све одвија по великом плану. Европску унију су створили Ротшилди (Шуман, Хазар). ЕУ представља експлоататора Русије, коју треба ослободити баласта Сибира. За тај посао, Ротшилди су у радни однос примили Сороша, Березовског, Ходорковског, Каспарова, Митале… Да би открили позадину и узроке ових збивања, неопходно је да завиримо у мрачну историју хазарске династије Ротшилд, идентификујемо агенте, сиве кардинале, полакомљене политичаре, као и механизме њиховог деловања. Кренимо од Ротшилда, главних играча. Они су ти који који се налазе на врху стола.

КО  СУ  ДАНАШЊИ  РОТШИЛДИ?

Иако се још од Другог светског рата, од стране Ротшилдових одељења за формирање јавног мњења, шири уверење да је њихова моћ данас безначајна и да ће остати упамћени по винаријама у Француској или баштама и филантропији у Великој Британији, стварност нам пројектује потпуно дијаметралну слику. Ослањајући се на темеље које су поставили дедови и очеви, данашњи потомци довршавају мисију која траје више векова. Ротшилди представљају данас локомотиву хазарског воза који иде ка Русији и огромним сибирским пространствима. Тај воз, који пролази преко Балкана, треба напунити армијама новопримљених чланова НАТО пакта, које ће се борити за империју Ротшилда.

ЦРВЕНИ ШТИТ ИЗ ФРАНКФУРТА

Да би боље упознали новог краља и његове војводе, погледајмо личну карту и  хронологију ове династије.

О томе ко су Хазари, писац Дејан Лучић каже: – Данашње „јеврејство“ чине две групе – Ашкенази, тј. Хазари и Сефарди, где су ови први далеко бројнији, па тако чине око90% од укупног броја Јевреја. Хазари су, заправо, једно турско-монглоско племе, које је примило јудаизам средином 9. века. Извориште Хазара се налази око Каспијског језера, где су  имали моћно царство које се у 10. веку распало услед налета руских кнежева. Након тога, Хазари су се населили широм Русије и Европе, а касније и на америчком континенту.  Семитски Јевреји потичу из Палестине и њих је отприлике 7 до 10%.

Све је почело крајем 18. века од Мајера Амшела(негде Мозес Бауер) Ротшилда. Ротшилди (Ротшилд у преводу значи ,,црвени штит“) су пореклом из Франкфурта, не случајно, највећег финансијског центра у ЕУ.

Оно што је врло индикативно, је, да се у Франкфурту налази седиште Централне Европске Банке и свих водећих европских и америчких банака, које су већином под контролом династије. Франкфуртска берза(једна од најзначајнијих у свету) је део ,, Deutsche Börse“ која је у власништву Ротшилда преко ,Children’s Investment Trust“ и ,, Atticus Capital“ с једне стране и својих подружница Merrill Lynch“ и ,, Fidelity Investments“.

Осим тога, грб града Франкфурта је црвени штит! Овај симбол потиче још из периода хазарског царства. Амшел је имао пет синова, које је распоредио широм Европе. Саломон је отишао у Беч, Карл у Напуљ, Натан у Лондон, Џејмс у Париз а пети син Амшел је остао у Франкфурту. Синови и њихови потомци су за непуних двеста година у потпуности покорили и подјармили запад.

Тако су постављени темељи ,,Паx Јудаица“. Главну реч води енглеско-француски тим Ротшилда на челу са Натаном, сином Јакоба Ротшилда. Енглески тим предводе времешни Едмунд и Евелин са младим Натаном, а француски, синовима Гија Ротшилда –  Давид  и Едуард.

ЕНГЛЕСКИ РОТШИЛДИ

Енглески огранак Ротшилда је основао Натан Мајер, трећи Амшелов син. Током 19. и 20. века је успостављено јединство британске круне и ове фамилије, тако да је новија историја Британије нераскидиво везана за хазарску династију. Данас, хазарски тријумвират чине поменути Евелин, Едмунд и Натан.

Едмунд Ротшилд(1916)

Каријеру је градио форсирањем британско-хазарских интереса у послератном Јапану. У сарадњи са Винстоном Черчилом је основао БРИНКО (British Newfoundland Development Corporation) корпорацију у Канади. Едмундова ћерка Кетрин је жена Маркуса Егиуса, председника ,,Barclays“ глобалне финансијске групе (након куповине ABN-AMRO, холандске банкарске групе, ове две Ротшилдове групације су постале једно тело). Маркус се налази и на челу Би-Би-Си ртв корпорације.

Евелин Ротшилд(1931)

Након уједињења енглеске и француске Ротшилд финансијско-банкарске групације, и уступању водећих позиција у истим, остао је на челу огромне N M Rothschild & Sons, investicione, инвестиционе банке из Лондона.  Под контролом Евелина се налази штампа (лист Економист, Дејли телеграф…) Основао је Асоцијацију за проучавање историје банкарства и финансија са седиштем у Франкфурту. Поседује међународну корпорацију Де Бирс, једну од водећих у области експлоатације, обраде и дистрибуције дијаманата. Са супругом Лин Форестер контролише ,,FirstMarkCommunications International LLC“, и ,,FildFreš fuds“ са индијском фамилијом Митал, која заправо има улогу заступника Ротшилдових интереса и капитала (велика ,,Bharti“ група). У области политике Евелинови главни агенти (укључујући и Сороша) су  Норман Ламонт, Питер Менделсон (Хазар), Оливер Летвин (Хазар) и Вернон Џордан. Ламонт утиче на Конзервативну партију и потенцијалног премијера Мајкла Хауарда (Хазар). Био је министар финансија за време мандата Маргарет Тачер. Учествовао је на регионалним конференцијама заједно са Стјепаном Месићем и Борисом Тадићем. Питер Менделсон је актуелни комесар В.Британије у ЕУ и близак је лабуристима. С друге стране, Вернон Џордан (Лазард банка) је веома утицајан у Демократској странци у САД (био је саветник Била Клинтона, водио кампању за Џона Керија 2004. године). Супруга Лин је финансирала председничке кампање Била Клинтона а такође је блиска пријатељица Хилари Клинтон, коју форсира за наредне председничке изборе у Америци. Узгред, Евелин је врло близак са Војводом од Јорка, принцом Едвардом (син краљице Елизабете), што открива само део дугогодишње спреге британске краљевске династије и фамилије Ротшилд.

Натан Филип Ротшилд (1971)

Млађани Натан је син Јакоба Ротшилда, од кога је наследио безброј пословођа, агената, утицај на виталне политичке, економске, медијске и војне институције широм света, па чак и Бутринт археолошко налазиште у Албанији… Компаније и корпорације ,,RIT Capital“, ,,Atticus Capital“, ,,JNR Limited“, ,,NM Rothschild“, ,,Vanco“, ,,Trigranit“, ,,British Petroleum“, RioTinto су само део средстава које стоје на располагању новом краљу у походу на исток. За ту сврху, на услузи су му, поред западне номенклатуре у оквиру ЕУ, НАТО-а, Британије, бројни финансијски и политички оперативци широм Евроазије (Сорош, Березовски, Ђукановић, Митали…)

ФРАНЦУСКИ РОТШИЛД

Француска династија Ротшилд, коју је основао Џејмс Мајер, представља бочну подршку британском тријумвирату. У том смислу, појављују се Давид Рене и Едуард Ротшилд, синови Гија Ротшилда који је преминуо 2007.

Давид Рене Ротшилд (1942)

Давид се налази на челу НМ Ротшилд групације, која је подељена између енглеских и француских Ротшилда. Налази се на челу ,, Rothschild & Cie Banque“, утицајне инвестиционе банке у Западној Европи.

Едуард Ротшилд(1957)

Давидов полубрат Едуард је такође члан инвестиционе банке. Поред тога, контролише угледни француски лист ,,Либератион“. Налази се на челу ,,Имерyс“, металуршке компаније која је у власништву Ротшилда од 1880. године. (Наставиће се) (Влада Синђелић – dejanlucic.net)